אנשים! אני טסה מחר ללונדון אז נתראה בקרוב! (לא מצאתי לאן לשרשר..)
מ מכורה לפיתוי שלך New member 13/7/05 #5 גם אני לא.. ובמשפחה זאת עוד היתה מסורת! האחים שלי ואחותי.. כל אחד בזמנו טז עם אבא ללונדון.. וכשהגיע טורי.. משום מה.. לא.. ואחרי זה כבר לא יכולתי.. בגלל שהחופשים כבר לא היו חופשין
גם אני לא.. ובמשפחה זאת עוד היתה מסורת! האחים שלי ואחותי.. כל אחד בזמנו טז עם אבא ללונדון.. וכשהגיע טורי.. משום מה.. לא.. ואחרי זה כבר לא יכולתי.. בגלל שהחופשים כבר לא היו חופשין
S shahf New member 14/7/05 #11 למה את לא טסה ללונדון?! יש כמה אפשרויות: 1. חוסר בכסף 2. חוסר בזמן 3. פשוט לא בא לך 4. לפי המצב בלונדון כרגע לא יותר בטוח שם מבארץ
למה את לא טסה ללונדון?! יש כמה אפשרויות: 1. חוסר בכסף 2. חוסר בזמן 3. פשוט לא בא לך 4. לפי המצב בלונדון כרגע לא יותר בטוח שם מבארץ
M MsUnderstood New member 14/7/05 #12 1+2../images/Emo7.gif אני מתה על לונדון במיוחד בזמן שרובי שם |חולה|
מ מיכלולי21 New member 14/7/05 #7 שלום אני חדשה קוראים לי מיכל אני בת 13 וחצי מקיבוץ עין שמר (קיבוץ ליד חדרה) מקווה להשתלב...
ט טיפקסית New member 14/7/05 #10 וואו את כבר הרביעית שאני מכירה ממבואות אני מכירה את תמוז,הדר בנימיני,עמית קדוש ונראה לי שאת הרביעית דרך אגב אני מאופק,בקיבוץ עברון מכירה מישהו אצלינו?
וואו את כבר הרביעית שאני מכירה ממבואות אני מכירה את תמוז,הדר בנימיני,עמית קדוש ונראה לי שאת הרביעית דרך אגב אני מאופק,בקיבוץ עברון מכירה מישהו אצלינו?
B blackspot on the sun New member 14/7/05 #13 אני לומד בו ../images/Emo13.gif אני מקיבוץ מענית מ"ארז".
M MsUnderstood New member 14/7/05 #17 אני מתה מה איתך../images/Emo35.gif בקרוב אני נוסעת לזיכרון לידידים שלי אם תרצה לבוא להגיד שלום.. אבל ככה סתם..אני מתה.. העבודה לא משחררת
אני מתה מה איתך../images/Emo35.gif בקרוב אני נוסעת לזיכרון לידידים שלי אם תרצה לבוא להגיד שלום.. אבל ככה סתם..אני מתה.. העבודה לא משחררת
B blackspot on the sun New member 14/7/05 #18 חופשששש!! אני הולך לקבל 60 בעוד מועד במת'. חפיף... כן עכשיו כשאין לי מלווה זה לא בעיה . אין לי כוח לעלות את העליות של זיכרון עם הילוכים...לאוטו של אמא שלי יש קלאץ' מעצבן.
חופשששש!! אני הולך לקבל 60 בעוד מועד במת'. חפיף... כן עכשיו כשאין לי מלווה זה לא בעיה . אין לי כוח לעלות את העליות של זיכרון עם הילוכים...לאוטו של אמא שלי יש קלאץ' מעצבן.
M MsUnderstood New member 14/7/05 #19 ../images/Emo46.gifחוצפן אחד../images/Emo70.gifככה אתה מגיב לי../images/Emo7.gif אתה תבוא לראות אותי??יאאאאאאא
../images/Emo46.gifחוצפן אחד../images/Emo70.gifככה אתה מגיב לי../images/Emo7.gif אתה תבוא לראות אותי??יאאאאאאא
B blackspot on the sun New member 14/7/05 #20 מה אפשר לעשות?? אני והוא לא מסתדרים כ"כ טוב...ועם העליות האלה זה מפחיד. סתם...לא יודע שמתי את ה212 של אבא שלי וכל היום הייתה לי בחילה קטנה...עכשיו היא פחות קטנה וגם כואב לי הראש..
מה אפשר לעשות?? אני והוא לא מסתדרים כ"כ טוב...ועם העליות האלה זה מפחיד. סתם...לא יודע שמתי את ה212 של אבא שלי וכל היום הייתה לי בחילה קטנה...עכשיו היא פחות קטנה וגם כואב לי הראש..