אנשים!

UrijaAeitani

New member
אנשים!

לא מחרפן אתכם לדעת.. שמחר.. באיזה שהוא מקום בארה"ב.. ישודר הפרק הראשון של העונה ה5 והאחרונה.. ואנחנו לא נהיה שם?!

gilriv

New member
אני בלחץ -שהפרק הבכורה ירד בזמן

לתוכנות ההורדות -ופתאום תתחילו למחרת לכתוב
ספוילרים שזה אומר אתם כבר ראיתם {את הפרק ב22.5 יום א' לפנות בוקר

pika18

New member
אההההה.....

אני כבר הרסתי לי את הכול עם הספויילרים ,אבל העניין הוא שהרבה אנשים כבר ראו פרקים שלמים[כול הסקרינרים האלו וזה כולל אותי] ראיתי חלק מהפרק הריאשון ראיתי חלקים מהפרק ה2 וראיתי את הסצינה שסוגרת את הסידרה.ככה שלי לא יהיו הפתעות-אבל הרבה אנשים כבר ראו כמה פרקים וכול מיני חלקים.

pika18

New member
סביבות אוגוסט-

שהם יהיו בסוף זה כבר יגיע לפה.

pika18

New member
באתרים....

של yahoo יש קישורים ויש את הסקרינרים [לא חסר אתרים וקישורים לקטעים מהעונה ה5]אני ראיתי אתמול את הקטע שסוגר את הסידרה.המון אנשים ראו כבר חלקים ופרקים -אני יודעת שיש אנשים שראו אתמול את 507 . אפילו איזה שירים יש ברקע כבר ידוע. יש אתרים שמראים לך רק תמונות מאותם פרקים ולא מוכנים להראות קטעים ,יש כאלה שאומרים לך בדיוק מה היה בפרק ויש אתרים שנותנים לך קישורים לאותם קטעים או פרקים מלאים.לי יצא ליראות כבר כמה חלקים.

pika18

New member
יש...

המון קבוצות והמון אתרים -אני אוהבת את אתרים של yahoo כי הם מפוצצים במידע יש שם מאות אנשים וכול אחד מביא תמונה וכול אחד מביא קטע ,אבל בסופו של דבר כול האתרים לוקחים אחד מהשני.בקשר לקטעים עד עכשיו הרבה אנשים ראו את 501-507 וקטעים מהפרק האחרון כולל סצינה אחרונה.בקשר לסקרינירים שזה קיים ,אבל בכול אתר זה שונה [ואין לי שמות של האתרים כי כול אחד מהמישתתפים מביא קישור ישיר] לי יצא ליראת כה קטעים וידיד של החליט שהוא מראה לי פעם אחת ולתמיד מה זה כול הסקרינרים אז ראתי כמה קטעים -האתרים של yahoo הם הכי טובים לדעתי .[ומי שלא רוצה ליראת קטעים אז הם שמים שם תמונות].והם כותבים בדיוק מה היה בכול קטע.

orange girl

New member
כן, אבל יש כ"כ הרבה קבוצות...

אני לא יודעת לאיזו מהן להיכנס....את יכולה בבקשה לכוון אותי לקבוצה מסויימת ששן מצאת את הקישורים ואת הסקרינרים?

gilriv

New member
לכולם ,באתר YAHOO בלוח שידורים

יש פריבווי וקטעים ראשונים שם הפרמירה שהולכת להיום ביום ראשון {בשידורים החדשים של ארה"ב YAHOO -TV

pika18

New member
זה לא...

קשור לתוכנות הורדה -פשוט בא לך ליראות כמה קטעים.....זה גם פעם ריאשונה שעשיתי את זה עד עכשיו היסתפקתי רק בקריאת הספויילרים.... אבל יאמר בעדם העונה ה5 היא הכי טובה.

gilriv

New member
../images/Emo58.gif

תלוי ... מה עם היחסי חברות לינזי ומלאני וג'סטין וברנדון
אגב שלחתי תמונה של ברנדון אליכם ממה שהספיולרים מכינים זה יהי ככה ככה - בפרק1 ג'סטין נשאר קצת בהוליווד בפרק2 אולי נראה אותו ?

pika18

New member
../images/Emo58.gif

ג'סטין חוזר כבר בפרק השני והוא עובר לגור עם בריאן[ויש סצינת סקס לוהטת באותו פרק] ומה זאות אומרת היחסים בין מלאני ולינדזי וג'סטין וברנדון?

למעלה