אנשים...

אנשים...

השארתי למטה הודעה בקשר לבעיות הגנה. אם כן, החלטתי ללכת על 2 קשרים אחוריים, קשר אחד באמצע, 3 קשרים התקפיים וחלוץ בודד אחד. אז ככה, הצלחתי כפי שאתם רואים לנצח. יש מצב שאני לא עונה בסוף?

יפה מאוד

אבל מצד שני, הבסתי קבוצה דרג ז' בהשוואה אליך. אתה יודע מה, בוא תן לי 4-0 על מילאן ואני אמחא לך כפיים. יש?

חחחח

קודם תן לי לשחק נגדם ועד אז ההוא שיושב שם למעלה גדול. אגב, זה רק התחלה. בסך הכל רציתי הגנה טובה ולא ציפיתי להתלהב מהניצחון הזה. הקיצר, גם את מילאן בע''ה אני ינצח.אגב, לי אישית יותר חשוב לנצח את לאציו (והמבין יבין)

tomash11

New member
../images/Emo45.gif

יש רגעים שאני מרגיש האדם היחיד בעולם ששם לב לדברים האלה... :)

אך אומר שקע לתקע

"חס וחלילה גברת סימנטוב." יפה מאוד הניצחון של 8-0. זה לא יקרה לך עוד הרבה פעמים, אז אל תתרגל. מעבר לרצון הבלתי נלאה שלך להשחיל לפאשיסטים של לאציו, אתה תמצא את ההתמודדות מול מילאן הרבה יותר קשה, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט הרבה יותר טובים. קשה מאוד לעצור אותם כשהם משחקים 4-4-2 יהלום. הדרך היחידה שבה אני מצליח לחלץ מהם נקודות בסאן-סירו זה דרך 4-5-1. אם אני משחק בבית אני נשאר על המערך הרגיל שלי, 4-3-1-2. תשים לב, כשהם יתארחו אצלך הם ישחקו 4-4-2 הגנתי (משמע עם שני קשרים הגנתיים). מבחינתך זה מצוין, כי כאמור, ככה אני יכול להשאר עם המערך הרגיל ההתקפי שלך. מה שקורה לי שבאיזשהו שלב משחק הם כבר עוברים לשחק במערך שלהם, 4-4-2 יהלום. בדרך כלל אני כבר הכנסתי להם שער אחד או שניים, אז אני מהר מחזיר ל-4-5-1, מצליב אצבעות רגליים וידיים ומתפלל "שמע ישראל". עד עכשיו זה עזר.

חחחח

האמת, נגד מילאן יש לי ניסיון מ-CM של שנה שעברה. הייתי עם אינטר והמאזן שלי נגדם היה די טוב. בעונה הראשונה אף קבוצה לא השכילה לנצח אחת את השנייה והמפגשים נגמרו בתיקו (0:0 ו-1:1). בעונה השנייה כאמור הובלתי במשחק הראשון, אך למרבה הצער הם עשו מהפך וניצחו 2:1. משחק אחרי זה דווקא ניצחתי. אמנם זה 1:0 בלבד, אבל ללא ספק משחק מצוין שלי. אחד מהמשחקים היותר טובים שהיו לי בקריירה הקצרה שלי עם אינטר. נ.ב- אל תדאג, אני יודע שאני לא ינצח עוד קבוצות בתוצאה כזאת. מה שאני כן יודע, שהניצחון והדרך שהשגתי את הניצחון הזה, נותנים לי אופטימיות להמשך הדרך. אגב, תודה על הטיפים :)

אתה לא היחידי

גם אותי זה משגע.. חח ואני לא מסיים יום בלי איזה מכות מהחברים שכועסים שאני מתקן אותם

זה בסדר...

גם אני שונא כשכותבים עם טעויות (למרות שהפעם זה קרה לי) ואני מבין על מה אתה מדבר. בכל אופן, אין לי בעיה שאם אני עושה שגיאה- תתקן אותי :)

למעלה