אנשים?

Break Dance BoY

New member
אנשים?

סתם שאלה.. מי כאן בעד שיהיה גרפיטי בעיר?.. [גבר] .. ומי כן נגד גרפיטי בעיר?.. [שומר נקיון..
]

double O S

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח0ס../images/Emo96.gif

אין בעד ונגד, זה פשוט לא חוקי

חחחחחח שמוליק...

גם להרעיש בין 2 ל-4 זה לא בדיוק חוקי... ולעלות במעלית לבד כשאתה מתחת לגיל 14...

Break Dance BoY

New member
לא זה לא! D:

זאת היא אומרנות!!!!! אני בטור אומן צריך להתאמן.. והמקום הטוב ביותר זה בית הספר שלכם.. D:

אם הייתם קצת טיפה טיפה'לה מתעניינים

אז אמני גרפיטי בדר"כ מציירים המון המון המון לפני שהם מרססים את היצירה שלהם על קירות.. דברים כאלה לא עושים פשוט ככה בספונטניות.. אבל אני כן מסכימה שצריך לרכוש קודם נסיון ואם עושים אז שיהיה יפה ובמקום שלא יפריע לאחרים.. לא ככה על הקיר של שכבת יו"ד.. זה כזה ברור שתוך יום לא יהיה שם כלום.. מצד שני תחשבו על גרפיטי על פחים, למשל.. אם הגרפיטי הוא של מישהו מבין זה יכול להיות בן זונה.. (אולי יוסי שבו צריך לעשות מן פחים לבנים כאלה שככה יעשו על זה גרפיטי במקום על קירות חח)

double O S

New member
משום מה:|../images/Emo96.gif

אבל גרפיטי זה פשוט לא חוקיO_O זה לא יעזור לכמה שזה נראה יפה ומדהים והשקיעו...

yifatushc

New member
נא לקרוא ../images/Emo26.gif

אינני רוצה ומעוניינת למחוק הודעות, המדיניות הבסיסית שלי היא מתן דמוקרטיה. אבל, גרפיטי הינו פעולה אנארכיסטית ונחשב כעבירה על החוק. אי לכך ובהתאם לזאת, זוהי ההודעה האחרונה בנושא. יפעת

FlamMAble

New member
תקשיבו...

קודם כל, כמה שאני בעד אומנות, ושלכל אחד יהיה את נהחופש לצייר מה שבא לו איפה שבא לו... אמין: זה פשוט מכוער. תעשה סקיצה, תחשוב מה אתה מצייר ואיך, תבקש אישור לצייר איפה שאתה מעוניין לצייר, ותעשה את סה מסודר! ככה שאתה עושה את זה בלי אישור ובכמה דקות כדי שלא יתפסו אותך זה יוצא כמו חרא, וגם מוחקים את זה יום-יומיים אחרי ואז הקיר עוד יותר מכוער.

למעלה