אנשים!

מצאתי!

הפרק ה I: "להרכיב מחדש" (באנגלית אין לי מושג) תקציר:מקס מגלה שזאק בחיים, ומסכנת את חייה בניסיון להצילו מידי בעליו החדשים-חברי כנופיה רצחנית מסיאטל. אלא שכאשר גם חיי לוגן עומדים בסכנה, נאלצת מקס לבחור בין השניים... הפרק ה II: "בתולת הים" ובאנגלית: "gill girl" תקציר: טרנסגנית תת-מימית נלכדת ברשת דייגים ונמכרת לבעל מועדון, המציג אותה לראווה. אלק רואה אותה ומדווח על כך למקס, אלא שבינתיים היא נחטפת על ידי וויט. מקס ואלק יוצאים לחלצה ולהחזירה לים. הפרק ה III: "התרבות" אנגלית-לא יודעת. תקציר: אשה פונה ללוגן ומבקשת ממנו שיעזור לה למצוא את בנה שנחטף. מקס מחליטה לעזור לאם, אף על פי שמדובר בבנו של איימס וויט, האיש הרע החדש בחייה של מקס. חיפושיה מובילים אותה למי שנראים כטרנסגנים. הפרק ה IIII: "בלתי נראה". אנגלית בעע לא זוכרת איך רושמים זה משהו עם brain... לא זוכרת. תקציר: חברי הארגון הקיצוני s1w נתפסים, ומקס ואלק חושדים שהמלשין הוא טרנסגני שיודע יותר מדי על חברי הקבוצה. אלא שעד מהרה,מסתבר שמדובר במומחה לעיבוד מידע שיעשה הכל למען מקס... נו עכשיו זה התפקיד שלכם!!! תשרשרו מה אתם חושבים על הפרקים!

פרקים מדהים../images/Emo99.gif(טוב, כרגיל)

פרק1(להרכיב מחדש) פרק מדהים אפשר למות. ובסוף כשזאק יוצא כשהוא חושב שקוראים לו אדם הוא שואל:"אני מכיר אותך מאיפשהו?"
-איזה קטע מדהים
הלוואי שזאק יזכר ויבוא אבל לא יהרוג את לוגן ושהוא ומקס יהיו ביחד(לא בתור חברים). ואיך שזאק ניסה להרוג את לוגן ומקס חישמלה אותו
-לפחות הוא לא מת, והוא זכה במה שהוא תמיד רצה, סיכוי לחיים נורמליים. מה שלא הבנתי-הוא זוכר על מנטקור שבכלל אי פעם הייתה? הוא זוכר מי הוא בככל? פרק2(בתולת הים) זה היה פרק מצחיק דווקא
בהתחלה אלק גרם לאחד השומרים להתעלף וכשהוא עבר עוד פעם שם אז בדיוק השומר התעורר ואז הוא כזה אמר: "Go back to sleep"
(אני לא בטוחה שכתבתי נכון) וגם כשנורמל(או השני, לא זוכרת מי אמר) אמר:"מקס, לא ידעתי שאת עובדת פה." ואלק אומר:"זה רק ערב אחד בשבוע." ואז עושים לה כזה סימן
פרק מצחיק אבל לא רק.. והיו בו עוד מלא קטעים יפים.. פרק3(התרבות) זה פרק מדהים. וויט וכל אלה כמוהו יותר חזקים ממקס!! אני לא מבינה איך? והם גם השאירו את הצופים(או לפחות אותי) בלי תשובה ברורה מי אלה ואיך הם התפתחו. אז סיפרו את הסיפור אבל לא הבנתי מאיפה אלה. מה יקרה בדיוק איתם, טוב-אני מקווה שיסבירו מתישהו. פרק
פרק4 ואחרון לאותו יום(
)-בלתי נראה: גם פרק טוב, מעולה
. כשמקס והמגיד עתידות ישבו ביחד וכשהוא ראה מה יקרה לה אז נורא פחדתי שהיא תמות
-ובסוף הוא הציל אותה ומת במקומה
ואז לוגן שם תמונה שלו ב"אייס אונלי"
והוא דווקא היה חמוד..די מקסים

למעלה