אנשים!!!

BiAAcH

New member
אנשים!!!

יש מסיבה מחרתיים באסיילום, ואני מארגן שכולנו נלך.... ולכל אלה שחושבים שיהיה מעפן, אז יש חדשות, רחבת המטאל תהיה פעילה כל הערב בנוסף לשתיים האחרות... בינתיים אני, חומי, דובה, ואוליי אמיר ועירית ושמיל באים, אז בואו גם אתם!! יהיה טוב!!

BiAAcH

New member
היה בן זונה....

כולם חשבו שהם יבואו ויתחילו להתעצבן ולצעוק "מה זה?? באנו למסיבה של צ'וחים!!", אבל זה היה ההיפך, כל הצ'וחים צעקו "מה זה?? מסיבת פריקים!! איזה גועל!!" ונכון שלא נותנים לצאת עד 2:30? אז דובה עכשיו אמרה לי שמלא פרחות רצו לצאת לפני זה ולא נתנו להם, והם עוד שנייה בכו.... וחוץ מזה היה ממש נחמד, ברחבה הגדולה היה רוק קל, MTV2, כל מיני שירים שלא שומעים בד"כ במסיבות, אבל ממש כיפיים, וברחבה הקטנה היה מטאל ופאנק, והיה מגניב, ולקראת הסוף היה את פרחים בקנה, ואז חומי התחיל לרקוד עם החציל, הייתי גאה בו.... הזלתי דמעה...

AdShEaTaKoRe

New member
חחחחח כן היה אדיר!

ועכשיו אני יכול להגיד בבטחה שהיה מצוין כי כל הגוף שלי כואב :) בקיצור כן ברחבה המרכזית לא היו הרבה שירים אהובים עלינו ברצף אבל היו מספיק :D היה אדיר לרקוד עם שפיץ ריקודי תחת או לרקוד למעלה ושכולם רואים אותך ואתה עושה להם זין והכל חחח וגם אני ושפיץ הכרנו איזה פאנקיסט שמן ענקיייייייייייייייי עם חברה שלו שהיא לבושה כמו סוררת... והיה מצחיק רקדנו ואני והוא עשינו תחרות גראולינג והיה אדיר :) תשאלו את גיא הוא השתין מצחוק חחחח אבל ברחבת מטאל ופאנק שם כל הקסם התרחש!!! שירים אדירים מכף רגל ועד ראש!!!!!!!! בקושי צ'וך אחד שהיה שם וכל מי שהיה עף תוך שניה חחח היה אדיר לרקוד עם החבורת חצילים למרות שהיה שם רק נציג אחד ועוד כמה חצילות ואנשים שרוקדים כמוהם חחח ובסוף היה פרחים בקנה ופשוט כולם רקדו עם כולם... חחח היה ענק

חחחחחחח וואי נשמע ענק!!

עכשיו שאתם אומרים את זה.. אני מתחרט ש.. לא היה לי כסף!!! חחחח איזה מבאס זה.. טוב חפיף העיקר שנהנתם

omni96

New member
כןן היה אדייייייר !

דייי אני רציני מזמן לא נהניתי ברחבה המרכזית ככה :) הכי כיף עם שפיץ וחומי !!! תאמתי אבל אני מתגעגע לאווירה של הלול...

AdShEaTaKoRe

New member
כן אין מה להגיד...

הלול זה היה משהו מיוחד =\ *סניף סניף מוחה דמעה* אגב גיאצ'וק... כשראיתי את החולצה של הבנאדם הזה אז אמרתי לו שזאת בת זונה של חולצה והוא אמר לי תודה והכל וראה שאני מבין עניין והוא אמר שרק בחו"ל הוא השיג אותה אההההההההההההההההה

למעלה