אנשים.. מי כאן מגיע לניצנים ב-4.8? סמנו ב- .. ומנצל"שת- מישהו פה מוכר כרטיסים לקול הרוק ב-12.8?
ש שיר יצחק New member 31/7/04 #1 אנשים.. מי כאן מגיע לניצנים ב-4.8? סמנו ב- .. ומנצל"שת- מישהו פה מוכר כרטיסים לקול הרוק ב-12.8?
ב בובה שמחה מידי New member 1/8/04 #11 באמתתתתתתתתתתת?????????? איזה יופיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באה... סיוונוש איך אני שמחה!!!!
באמתתתתתתתתתתת?????????? איזה יופיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני באה... סיוונוש איך אני שמחה!!!!
א אני רואה כפול New member 1/8/04 #18 *אההמ אההמ* |מחכה שסיוון תעיף ת'תחת שלה להגיב שוב ולהודיע שהיא בסוף כן מגיעה|
ב בובה שמחה מידי New member 1/8/04 #21 כבר אמרתי לך סיוני- שתתקשר אלי! מותק את חייבת להסביר לה שיש כל כך הרבה אבטחה ואמבולנסים ובאמת- זה לא שאת לבד שם!! תבקשי ממנה ללכת להנות קצת בחופש!
כבר אמרתי לך סיוני- שתתקשר אלי! מותק את חייבת להסביר לה שיש כל כך הרבה אבטחה ואמבולנסים ובאמת- זה לא שאת לבד שם!! תבקשי ממנה ללכת להנות קצת בחופש!
A A N I g M A New member 1/8/04 #22 חחח גאד את צריכה לשמוע אותה:"לא אני לא יכולה לתת לך! אני אדאג יותר מידי!" סעמק מה יש לדאוג...
M mta16 New member 31/7/04 #7 ../images/Emo31.gif מה לעשות לא היו לי מספיק פקקים אז אני הולכת רק לקול הרוק שב 12.8....וגם אני אהיה באילת בדיוק בתאריך הזה ככה שבכל מקרה אני לא יכולה ללכת . אוף אני ממש רוצה ללכת ...טוב ספרו אחר כך חוויות..
../images/Emo31.gif מה לעשות לא היו לי מספיק פקקים אז אני הולכת רק לקול הרוק שב 12.8....וגם אני אהיה באילת בדיוק בתאריך הזה ככה שבכל מקרה אני לא יכולה ללכת . אוף אני ממש רוצה ללכת ...טוב ספרו אחר כך חוויות..