אנשים...

NuritGal

New member
נו טוב ..

סתו איפשהו בגליל, אם לא אז גלבוע. גל באשכול [?] שי גלבוע רועי גלבוע וגרעינר במושב שלי! :)

tuty fruty

New member
בקיצור כולם אצלך בגלבוע!

ושכחתי כמה אז אני יוסיף עכשיו למרות שאני לא ממש הבנתי מי החליט בסוף שהוא הולך או לא אז מי שלא תתעלמו... רועי- אשכול זהר- מעלה יוסף בעז- רמת הגולן סתו-אשכול/ערבה

NuritGal

New member
קבלו ביטול ..

כן גל אני יודעת שאתה רוצה לאשכול. בהצלחה.. וכל השאר- לא, לא תיהיו בגלבוע. למה? כי לא יהיה גרעין. לא בטוח אבל ככה זה ניראה. אתם מוזמנים בכל זאת לעמק יזרעאל ואני יבקר אותכם.............

just stav

New member
סתם מקשקשת

בעז ---> רמת הגולן שי ---> מעלה יוסף/חוף אשקלון גל ---> עמק חפר (אל תכעס)/ באר טוביה יותם ---> לב השרון/מנשה קשת ---> אשכול/לב השרון אלה ---> אשכול שקס ---> מרום גליל/באר טוביה רועי ---> רמת הגולן/עמק יזרעאל ניצן ---> מעלה יוסף/מרום גליל ואני.. אם לא ערבה אז מועצה בצפון לא מהעדיפויות שלי ואין לי ניחוש. ואיפה באמת עושים את השיבוצים
יום טוב לכולם Love סתו

שקסי

New member
סתו המילה שלך- לאלוהים....

אמן... רק תוסיפי מעלה יוסף והכל יהיה מושלם!

Tha ©reep

New member
שימו לב!!

כבר שני אנשים שמו אותי ברמת הגולן... ואחת במרום גליל שזה גם טוב... אז אני שמייח!!!

fresh mishmesh

New member
לאלאלאלאלאלא

שתי מועצות שאני ממש לא רוצה! (אל תעלבו, כן?) בלעע... אולי אפילו רשמתי את מעלה יוסף ב"לא"... אני לא בטוחה

kedeman

New member
לא נראה לי שאני אהיה במעלה יוסף

הייתי יום וקצת בגרעין במרום גליל מה להגיד לכם? אהבתי!!!! (הסיבה היחידה שיש לי לא להיות שם היא כדי להיות עם אורי בגרעין :) בלילה אפילו הלכנו לג'קוזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פIלי

New member
...

אני מהמר על 30 פלאיירים של פיצה דומינו שקשת במטה יהודה. 30 פלאיירים!

go golan go

New member
30 פלאיירים????

אתה בטוח???? זה הימור רציני... נראה לי כדאי שתשקול את זה שוב...

למעלה