אנשים...

Tha ©reep

New member
שאלה חדשה

איפה מתקיימים השיבוצים? לאן אנחנו צריכים להגיע?

just stav

New member
שמעתי שיש איזה סמינר רעיוני או משהו

בסגנון בעזריקם.. 4 ימים..
יום טוב לכולם Love סתו

שקסי

New member
אני גם רוצה!

תהמרו גם עליי!!! ד"א חרובי הולך להיות בחופא"ש או אשכול... הסמינרים... מכייון שיש לי מקור מוסמך מאוד מאוד קרוב אליי.... אז ככה- יש חפיפה ראשונה ואז יש סמינר קומונה יומיים אחרי ואז יש סמינר אורינטציה שיהיה בעזריקם כנראה... ואז יש איזה יומיים או משו ואז חפיפה שניה ואח"כ - גרעין לבד!

שקסי

New member
שמתם לב שאתם מתעלמים מקיומי???

אתם מהמרים על כו-לם... ורק עליי לא... אני מרגישה לא שייכת... טוב אולי זה הזמן באת להגיד שלום... כבר נישלתם אותי מהירושה סופית!

S a l i t

New member
אני יהמר עלייך! ../images/Emo23.gif

(איזה חנפנית אני) לדעתי..את תצאי בלכיש או בבני שמעון אנלא סגורה על זה אני צכה לחשוב על זה עוד קצת

שקסי

New member
חמודי שלי סלעיתוש!!

תודה על ההיתייחסות... לכיש זה מגניב... בני שמעון אני קצת פחות רוצה אבל גם מעניין אותי! תאמת ששתיהן לא בעדיפויות הרעות שלי ולא בטובות...

tuty fruty

New member
עדי אני יהמר עלייך

אני די חושבת שאת תהיי משהו בסגנון של רמת הגולן...

Tha ©reep

New member
סבבה הסמינרים מגניבים והכול...

אבל איפה לעזאזל יהיו השיבוצים?? למה אף אחד לא עונה לי!!

נ ו ם

New member
עדי אני מהמרת על עמק יזרעאל!

חה וממש לא צריך מקור מוסמך בשביל המידע שהבאת... פשוט שואלים מישהו שכבר עבר את זה.

Tha ©reep

New member
איפה היו השיבוצים בשנה שעברה?

מעניין אותי לדעת כדי לארגן לי הסעה כבר עכשיו...

kedeman

New member
תל אביב...

זה לא בעיה מרחק הליכה מרכבת מרכז או מעזריאלי

Tha ©reep

New member
ברור לי שהתנועה בתל אביב...

אבל איפה בתל אביב... בקריה או משהו???

kedeman

New member
איפה ספציפית זה יהיה?

לא יודע... שנה שעברה אמרו שזה היה באיזה גן קרוב לתנועה אני לא ממש מכיר את תל אביב וכשהייתי באזור של התנועה לא ממש ראיתי גם באזור אבל אם הם אומרים הם בטח יודעים

fresh mishmesh

New member
יש גן ציבורי חמוד שכזה ממש קרוב

הוא נמצא באותו רחוב, באותו צד וקצת לפני הבניין של התנועה... יכול להיות שהוא גם קצת לפני הבניין של התנועה הקיבוצית... או שהוא ביניהם... לא יודעת, שכחתי כבר אבל אני זוכרת שיש שם דבר כזה לפני חצי שנה גם ישבנו לנו שם בערב- דודיש, טל, אני, גסנר, שגיא ועמר ואז גם אפרת באה, ואז גם גל ממודיעין הגיע... היה פנאן

למעלה