כן ביקשקתי חופא"ש... אפילו בעדיפות ראשונה
T Tha ©reep New member 21/7/04 #9 אז זהו שגם אני בסרטים... אז יכול להיות מצחיק לנסות "לקלוע" בול... אגב בעז זה בלי ו'...
K kedeman New member 21/7/04 #15 יותר מצחיק אני כבר רואה איך כולם מהמרים עלי על כל המועצות חוץ מאחת ואני אפול דווקא בזאת שאמרו שאין סיכוי (כבר אמרו לי מטה אשר, גלבוע, חופא"ש ועוד כמה....)
יותר מצחיק אני כבר רואה איך כולם מהמרים עלי על כל המועצות חוץ מאחת ואני אפול דווקא בזאת שאמרו שאין סיכוי (כבר אמרו לי מטה אשר, גלבוע, חופא"ש ועוד כמה....)
T Tha ©reep New member 21/7/04 #18 אתה תהיה בלכיש, בני שמעון או משהו אחר בדרום. אתה לא תהיה בצפון לדעתי
K kedeman New member 21/7/04 #21 אני מהמר על חופא"ש ואם לא שם אז גלבוע הימור שלי על עצמי..... בסוף זה יסתבר כממש לא נכון אני לא אהיה בבני שמעון כי ביקשתי לא להיות שם.... נראה לי פשוט לא נוח לעבוד 3 במושב אחד... צפוף
אני מהמר על חופא"ש ואם לא שם אז גלבוע הימור שלי על עצמי..... בסוף זה יסתבר כממש לא נכון אני לא אהיה בבני שמעון כי ביקשתי לא להיות שם.... נראה לי פשוט לא נוח לעבוד 3 במושב אחד... צפוף
ק קשתונה New member 21/7/04 #7 זה בדיוק מה ש... אני רציתי לכתוב וויתרתי!!! יש לי כמה הימורים! חרובי ואני ביחד בגרעין. גל מהלר במטה יהודה או לכיש וייצמן בערבה ואולי גם שגיא איתי בגרעין
זה בדיוק מה ש... אני רציתי לכתוב וויתרתי!!! יש לי כמה הימורים! חרובי ואני ביחד בגרעין. גל מהלר במטה יהודה או לכיש וייצמן בערבה ואולי גם שגיא איתי בגרעין
N NuritGal New member 21/7/04 #34 וווווווווווווווווואווו!!! ../images/Emo46.gif סתו~ מסע חוף~ שי~ בוווווווווווווווום!!! עכשיו כבר יש לך אישור לא ליהיות בגלבוע! למרות שתיהיה חחח P:
וווווווווווווווווואווו!!! ../images/Emo46.gif סתו~ מסע חוף~ שי~ בוווווווווווווווום!!! עכשיו כבר יש לך אישור לא ליהיות בגלבוע! למרות שתיהיה חחח P:
S s h e e p i t New member 24/7/04 #89 לא. רותם לא חזרה. רותם לא תחזור יותר. היא מתה. אבל מה שכן יש לי עברית במחשב.... אני חוזרת עוד שבוע... אני מדי פעם קוראת אי אפשר לנטוש לוב יו כולם ביי
לא. רותם לא חזרה. רותם לא תחזור יותר. היא מתה. אבל מה שכן יש לי עברית במחשב.... אני חוזרת עוד שבוע... אני מדי פעם קוראת אי אפשר לנטוש לוב יו כולם ביי