אנשים.. הוא לא מזכיר לכם מישהו?
ה האחמית New member 24/4/04 #8 ../images/Emo19.gif|כפית| סתם כי בא לי להתלהב... אני עושה ביום שני לברט ואינדסטריאל!!!!!! *אני משוגעת ואני גאה בזה*
../images/Emo19.gif|כפית| סתם כי בא לי להתלהב... אני עושה ביום שני לברט ואינדסטריאל!!!!!! *אני משוגעת ואני גאה בזה*
T tanya666 New member 24/4/04 #9 חחחחח זה כבר לא חדש לי שאת משוגעת.... אם כבר, אז גם אני אכתוב. גם אני הולכת לעשות נזם ביום שני. ואיתך כמובן! מה שבטוח זה שלך יכאב יותר מאשר לי
חחחחח זה כבר לא חדש לי שאת משוגעת.... אם כבר, אז גם אני אכתוב. גם אני הולכת לעשות נזם ביום שני. ואיתך כמובן! מה שבטוח זה שלך יכאב יותר מאשר לי
M MikeY fReAk New member 25/4/04 #13 נזמ.../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif שירנ. מזמן לא דיברנו. מתגעגעת אליך המונ. ו..אני יודעת שאת בטח ישנה אבל תעני למסר ששלחתי לך. פאק. זה קרוב. חולעליכ הרבה.
נזמ.../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif שירנ. מזמן לא דיברנו. מתגעגעת אליך המונ. ו..אני יודעת שאת בטח ישנה אבל תעני למסר ששלחתי לך. פאק. זה קרוב. חולעליכ הרבה.
א אַמִיר New member 24/4/04 #10 שאלה... אוקיי לברט זה העגיל הזה מתחת לשפה.. ומה זה אינדסטריאל? התפר הזה באוזן?
ה האחמית New member 25/4/04 #15 ../images/Emo19.gif|כפית| אינדסטריאל נקרא גם חץ...בלע זה מוט כזה בלמעלה של האוזן... אני אעשה אחד מהם כנראה...
../images/Emo19.gif|כפית| אינדסטריאל נקרא גם חץ...בלע זה מוט כזה בלמעלה של האוזן... אני אעשה אחד מהם כנראה...