אנשים....

asi man

New member
אנשים....

אני רוצה לארגן שכל הפורום יהיה מחובר בו זמנית לצ'ט? אתם בעד? זה יכול להיות צחוקים,בהרבה פורומים זה מצליח

F a i r y Girl

New member
זה קשה לעשו תאת זה.. חח

עד שמישהו נכנס להסתכל בפורום כבר עברו כמה דקות.. מבין?תארגן דרךהאייסי אם כבר.. אבל אני שונאת צ'אטים..

Efrat44

New member
שירן../images/Emo70.gif דברי איתי דחוף ... ../images/Emo42.gif

אני באייסיקיו אחר- 344512734 !!!

asi man

New member
חחחחחחחח טל...

יש לך _כמו שעדי שיגעה אותך) איי סי פעיל? אם כן שלחי הודעה ל-222828059

Efrat44

New member
לי יש שני אייסיקיו !! ../images/Emo42.gif

זה שאני בדרך כלל נמצאת בו.. זה המספר שרשמתי בהודעה הקודמת! ח..

Efrat44

New member
יש את הצ'אט של הפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

וזה שווההה.... בהרבה פורומים זה מצליח!!! פשוט קובעים שעה.. ביום... ונכנסים כולםםםםםם
אפשר לנסות

asi man

New member
זה בדיוק מה שרציתי לעשות,יש כימיה

בינינו הא? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

CoooooL

New member
בכיף../images/Emo45.gif

רק בואו נקבע יום ושעה
. אסי, אתה מציע תאריך?

asi man

New member
הייתי הולך על יום ראשון

19:00. או כמו שאומרים : מי שלא שם לא קיים! אם יש בעיה עם הזמן הזה תציעו פיתרון אחר

המממ...../images/Emo13.gif

אולי פשוט נעשה פגישת פורום? לקראת יום העצמאות הבא עלינו לטובה (סתם הוא בלי קשר...). יש כאן הרי קיפוח מסויים של האנשים שלא לומדים בדה שליט (הו מה לעשות רוב רובנו באים מהמקום שההנהלה שלו נראת כמו מקדש... או אתר עליה לרגלל, אחרי זה אנחנו לא מבינים למה המנהלת מרגישה כמו מבשרת הגאולה או אלוהים, לפחות).

asi man

New member
מה הקשר בדיוק?

בפורום אחר שהישתתפתי בו זה היה בערב יום השואה. זה לא קשור לצחוקים,זה קשור פשוט לדבר. זה כמו שביום הזיכרון אתם עדיין באינטרנט אז מה הקשר? קצת מחשבה

סלוניק

New member
קודם כל

בדיוק בשבע אם אני לא טועה ערב יום הזיכרון נכנס לתוקף. ודבר שני, זה לא מכובד, וגם בפורום האחר שהשתתפת בו זה לא שונה בהרבה.

asi man

New member
אוקיי.....

לקחתי לתשומת ליבי. נארגן את זה לאחרי יום העצמאות

סלוניק

New member
אל תבין אותי לא נכון,

אני לא אומר שזה לא קורה בפועל, כלומר, שבכל זאת גם ביום הזיכרון עולם כמנהגו נוהג ורוב רובנו מתחברים כמו כל יום אחר, העניין הוא שבכל זאת אנחנו מודעים לכך שמה שקורה בפועל רחוק מלהיות האידיאל שאנו רוצים בו, ולקבוע צ'אט לפורום (שאפשר לקבוע אותו בכל יום אחר) בעצם מנציח את זה. יש מבין?

למעלה