אנשים!

אנשים!

די כבר עם השיעמום הזה אי אפשר ככה! כבר כמה ימים ואף אחד לא רושם שום דבר!! ואם אתם חושבים שהפיתרון הוא לא להיכנס אז אתם טועים כי זה רק מחמיר את המצב!!!!!! ירדן לתשומת ליבך (ואל תעכסי כי אני לא כועסת) בשנה שעברה עשיתי משחקים הפעלות הרמת את הפורום!! ומה קרה השנה חח.. מה את בשביתה או מה? את אפילו לא רושמת בפורום!!!!! וגם אתן שאר הבנות (אפשר לחשוב כמה..) כולכן סתם נעלמות כאילו כלום!!. את שרון אני מבינה כי אן לה זמן אפילו לעצמה מרוב שהיא לומדת, ליאת לא תמיד יש לה מאיפה להתחבר....., שירן אן לי מושג מה קרה איתה וירדן מה עובר עלייך? הלו זה כאילו הפורום שלך.....! טוב לשיקול דעתכם האישית!. למה לי נמאס לנסות ולהוזיז פה את העיניינים! בפעם המאה אני מקוה שאולי הפעם תשימו לב להערה שלי!

GlitterKitten

New member
אין טעם לנסות להפעיל

את הפורום אם את בעצמך אומרת שאף אחד לא משתף פעולה ולא מגיב... כולם מוזמנים להפעיל את הפורום, לעשות משחקים, זה לא תפקיד ~רק~ שלי

חחחיחיחיחי...אני פה, רק

תגידו מה לעשות ואני עושה!!! אני תמיד נכנסת לפורום ומסתכלת אם יש משהו חדש...אבל אין כלום! הכל ייבש כמו הנגב!!! יאללהההההה בואו נזיז תפורוםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GlitterKitten

New member
יאללה יאללה באמת!

יש לך משהו לחדש על חמסה?

לחדש??. אמ...חלמתי עליהם

לפני יומיים! ועוד חידוש...חלמתי גם על שרון...אבל לא באותו זמן שחלמתי על חמסה! חחחחחחחחחחח

חלמתי עליהם:

שהם באו אליי לבית...אני זוכרת שאתי נכנסה אחרי כולם והיא עמדה בכניסה...אמרתי לה אתייי וחיבקתי אותה...ואמרתי לה בואי כנסי מה את בחוץ?, והיא רצתה לראות תחדר שלי...ותבינו שכל הבנות היו במטבח חחחחח...זה היה משונה כי הם היו צריכות להיות בסלוןןן חחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה היא אמרה לי שהחדר שלי יפה...ואחרי זה נעמה נכנסה ואמרה שהיא היתה כבר אצלי ושיש לי חדר פצצה! ( ופעם חלמתי על נעמה....למי שזוכר!. כאילו זה המשך החלום....) בכל מקרה אמרתי להם לפני שאתם הולכות כל אחת נותנת לי חתימה ואז כרמי צחקה...ויש לה חיוך כזה יפה!!..חבל"""""זזז!!! בקיצררר...כולם ברחוווו ולא נתנו לי חתימות חחחחחחחחחחח ורק אתי כפרוני עליה נתנה לי חתימה!!! חחחחחחחחחח

GlitterKitten

New member
לא רק חתימה נתנה

גם חיבוק
איזה לארג'ית!
אחלה חלום! גם אני רוצה!!

חחחח לפחות אתי נתנה...!

ואל תדאגי יהיו לך גם חלומות כאלו!!!! ומה עם החתימה שלך??.. אני רואה שהיא מרוקנת ריקה...סדרי אותה חחחחחחחחחח

חחחחחחחחח ירדןןןןןן חחחחחחח

את שרוטהההההההההההההההה!!!! חחח שרון אני איתך במה שאמרת! חחחחחחח

בננות../images/Emo94.gif../images/Emo94.gif

מה קורה???
שמעו אל
תיהיו בבאסה שכלום לא זז
... יהיה בסדר
אם כל אחת
כשהיא תיכנס תכתוב הודעה הכל ילך רגיל
... אני
למרות שאין לי זמן
לעצמי