כאילו מה אתה רומז?! שאני תמניה מזוייפת?!??
B booly16 New member 4/4/04 #28 לכי דחפי ג'חנון לפה כוס אמק! מה התוקפנות הזאת פתאום.. אני גם תימני מלא ואני לא מסמיק! סבא וסבתא באו מעדן! כן בתימן! כוסאמק! אל תדברי שטויות בפעם הבאה...! תימנים לשלטון!
לכי דחפי ג'חנון לפה כוס אמק! מה התוקפנות הזאת פתאום.. אני גם תימני מלא ואני לא מסמיק! סבא וסבתא באו מעדן! כן בתימן! כוסאמק! אל תדברי שטויות בפעם הבאה...! תימנים לשלטון!
ח חצילה מטוגנת New member 4/4/04 #34 חחיחיחחחח..סתאם ../images/Emo13.gif זה היה בצחוק אל תיקח קשה.. ואני באמת לא הסמקתי.. אבל בשביל זה יש סומק..!! חיחחיחחח.. לדחוף ג'חנון לפה?!
חחיחיחחחח..סתאם ../images/Emo13.gif זה היה בצחוק אל תיקח קשה.. ואני באמת לא הסמקתי.. אבל בשביל זה יש סומק..!! חיחחיחחח.. לדחוף ג'חנון לפה?!
B booly16 New member 4/4/04 #38 כן יו.... אמא שלי עושה ג'חנונים חבל"Z אני אביא לך מתיש'ו.. לא טעמת כאלה בחיים שלך...
ח חצילה מטוגנת New member 4/4/04 #39 יייאאאאאיייייייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תביא אני מתה על ג'חנון!! יותר נכון אני חיה על ג'חנון.. אבל אין על הג'חנון של סבתא שלי.. אולי אחרי שאני יטעם את שלך אז אני יחשוב אחרת..!!
יייאאאאאיייייייייייי ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif תביא אני מתה על ג'חנון!! יותר נכון אני חיה על ג'חנון.. אבל אין על הג'חנון של סבתא שלי.. אולי אחרי שאני יטעם את שלך אז אני יחשוב אחרת..!!
ח חצילה מטוגנת New member 4/4/04 #35 דווקא אין לי.. כזה ביטחון עצמי גבוה!! אמרתי כן על זה שאני זאתי מהאיסיקיו..
ח חצילה מטוגנת New member 3/4/04 #21 אבל התמונה הזאתי היא ישנה היא אפילו לפניי שעשיתי נזם וצבעתי תשיער.. אני ישים תמונה חדשה יותר.. (כשתהיה לי אחת..)
אבל התמונה הזאתי היא ישנה היא אפילו לפניי שעשיתי נזם וצבעתי תשיער.. אני ישים תמונה חדשה יותר.. (כשתהיה לי אחת..)
ח חצילה מטוגנת New member 4/4/04 #43 חיחחיחיחיחח.. טוב נו יאללה.. זה כבר מביך.. חיחיחח.. תפסיקו להגיד שאני חמודה..אני מתביישת..
ש שרוטה במוח New member 3/4/04 #9 ../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif136504805 יאאאא גשם בחוץץץ!!! אז למה הורידו תאייקונים היפים של החורף?! ):
../images/Emo28.gif../images/Emo80.gif136504805 יאאאא גשם בחוץץץ!!! אז למה הורידו תאייקונים היפים של החורף?! ):