אנשים!!

L i l o o S h

New member
או קיי, אז לניו יורק סיטי, אני בטוח

מגיעה!! יש גם מדינה בניו יורק שקוראים לה איטקה (מכירים??), וגם לשם אני כמעט בטוח מגיעה.. יכול להיות שאני אהיה באורלנדו, אבל זה ממש בסימן שאלה.. עזרתי?

ניו יורק היא מדינה

ובטוחה יש ערים... אין מדינה בתוך מדינה... איטקה מכירה,לא חושבת שיש שם משהו מעניין... סתם עיר... ואורלנדו לפי מה שזכור לי זה רק דיסני וזהו... אולי פה ושם טיולים,יש שם פיצה מדהימה עם היא עדיין קיימת :) וניו יורק? אחחחחח ניו-יורק אהבת חיי...העיר המושלמת... יש הרבה המלצות, ביולי אני גם שם... אז לקראת התאריך אכתוב לך את הכל... וכתבי איפה תהיי ואנסה לעשות... ותגידי להורם שעם כבר טיול בארה"ב אסור לפספס את קליפורניה-לוס אנג'לס... לוס אנג'לס מדהימה עם מלא חנויות שוות... (ספתא שלי ז"ל הייתה גרה שם) וכמובן לכו לעשות סיבוב בברלי-הילס. ובעמק שם (לא זוכרת ת'שם).

כמובן שהמילה היא דיסלקציה ולא סלקצי

ה למרות שאני היום עושה סלקציה לאותיות ולא מכניסה אותן למילים

וואלה גם אני יכולהיות טס לארה"ב

אבל לקראת סוף השנה..
ואני גם לא יודע לאיזו מדינה\עיר..

the sleepy one

New member
אם את בקטע של שופינג אז בכלל עדיף

לטוס לארגנטינה (הרגע חזרתי משם והכל זול כמו לא יודעת מה בגלל המשברון הקטנטן). אבל אם הבחירה אינה בידייך יש בניו יורק המון חנויות מומלצות. בעניין רשתות אז זה אולד נייבי, בננה רפובליק וגאפ- אותן יש בכל מקום. את יכולה להיכנס לברניס ולמייסיס- אבל הכל יקר חוצמאולד נייבי. אם במציאות זולות חשקה נפשך אז יש מלא חנויות יד שניה מגניבות בטירוף, ויש חנויות פרטיות זולות ומגניבות. אבל תצטרכי לחפש בעצמך...

למעלה