אנשים!!!

Lucky Charmed

New member
השאלות ששאלו את מושיק

היישר מוואלה לכל מי שפספס... שלום לכולם. מאוד נחמד להיות כאן אתכם. מקווה שיהיה לנו צ'ט כיפי ונחמד אז תשאלו שאלות שוות, לא מעצבנות (כמו שראיתי שכולכם רוצים לשאול). יאללה, בואו נתחיל. : מושיק גלאמין מושיק למה אתה לא עם קוקו??? : ניקול15 האמת שהחלטתי לבוא עם שיער פזור, כי פזור זה יותר "להשתדל" הפעם באתי ככה "בפזור", שמתי את החומר שלי על השיער לכבודכם. השתדלתי, התלבשתי, באתי יפה. בלי פיג'מה וקוקו - למרות שזה הכי כיף. הפעם השתדלתי יותר. : מושיק גלאמין אתה חבר של נינט : exit שולט אנחנו חברים טובים ואני מאוד אוהב אותה. היא בחורה מדהימה וכוכבת "נאמבר 1". באמת, מטורף עליה. : מושיק גלאמין מושיק אתה בא למסיבה של שירלזית באילת? : fff לא, אני לא בא. מצטער : מושיק גלאמין מושיקו ......מי הבחורה הכי יפה לדעתך ??? : בוהדנה יש כמה... אומר תורמן, אנג'לינה ג'ולי המהממת, לינדה אוונג'ליסטה שהיא, לדעתי, הכי. ופה בארץ: חברותיי יעל בר זוהר ומיכל הניג שלדעתי היא בחורה מדהימה. : מושיק גלאמין מושיק מה חשבת על זה שרוצים להוריד את אקזיט? : yael אל דאגה, לא יורידו אותנו. אנחנו ילדים טובים, מבתים טובים שמדברים בשפה שלנו והכל אפילו מופיע במילון "אבן שושן" כך שאני לא מוצא סיבה למה התכנית הזו צריכה לרדת. הכל תקין, הכל בסדר. : מושיק גלאמין בלי להעליב אתה הומו? : exit שולט כשהזוגיות שלי תתממש, וכשבאמת תהיה לי מערכת יחסים שאני ארצה לדבר איתה על אנשים - אני אעשה את זה, ועד אז אני ממליץ באמת לא להיכנס לי לתוך התחתונים. אני אדם פרטי, והפרטיות שלי היא משהו שאני רוצה לשמור לעצמי - אז נראה, בבוא הזמן אולי תדעו. ואולי לא. : מושיק גלאמין מה אתה הכי זוכר מאקזיט עד עכשיו...מה הכי ריגש אותך ..? : הילי הכי ריגש אותי... היומולדת האחרון שעשינו היה מרגש במיוחד... זה היה טירוף! כל האנרגיה באולפן והאורחים שבאו. ואני חייב לציין שהרגע שהכי אהבתי הוא שיעל בר זוהר הגיעה לאקזיט והתראיינה פעם ראשונה ואפילו שרנו שיר ביחד, וזה היה מדהים. זה ריגש אותי. : מושיק גלאמין מושיק איך שירי מימון באקזיט? : מתה עלייך מדהימה, מוכשרת, אנרגטית, קטנטונת... בא לאכול אותה מרוב שהיא חמודה. : מושיק גלאמין איזה שחקן אתה הכי אוהב : exit שולט שון פן ודניאל דיי-לואיס. : מושיק גלאמין מושיק איך אתה שומר על גוף כזה מהמם וחטוב? : ניקול15 אני בדיאטה, אני לא נודע ולא אוכל. שומר. אבל הנה אני אוכל פופקורן אחד בשבילכם.... : מושיק גלאמין מושיק ספר על הפאדיחה שלך! : natalitush כל יום קוראות לי 20 פאדיחות. אני מדבר עם אנשים בטלפון ואז מסתבר לי שזה לא מי שחשבתי שזה, לפעמים אני מדבר בתכנית ומתחילות להתבלבל לי מילים, ואני שוכח שמות של אנשים... אני מאוד שכחן. יש לי זיכרון מאוד טוב לפרצופים אבל כשאני צריך לזכור שמות או מקרים ספציפיים אני מערבב... אבל הכל נסלח כי אני תמיד מתנצל גם מראש וגם אחר כך. : מושיק גלאמין מושיק האם אתה מתכנן לשחק בהצגה?.או בטלנובלה? : yael כן, אני מתכוון. אני עוד לא יודע במה, אבל אני בטוח שזה יגיע. אני הולך לאודישנים וזה משהו שמעניין אותי - בהמשך, בעתיד הקרוב אני מקווה. : מושיק גלאמין אתה חושב שיעל בר זוהר קשורה להצלחה שלך : עידנוש היא חברה טובה שלי כבר 10 שנים, וכל כולי יעל בר זוהר והיא הבן אדם שאני הכי אוהב. כל מה שקשור אליה קשור אליי וכל מה שקשור אליי קשור אליה - אז אני מניח שזה קשור גם בה. הרבה אנשים הכרתי בזכותה ויש לה חלק גדול בחיים שלי. אז תודה יעל!
: מושיק גלאמין מה עשית בשכנים של צ'יץ'? : שירלי20 הייתי בשכנים. הגעתי לשם בגיל 15, הייתי ההרצלייתי הראשון בלהקה ומאז בעצם החיים שלי די השתנו, כי הכרתי אנשים מדהימים שרבים מהם חברים שלי עד היום - וזו להקה שלמדתי בה המון והייתי שם ילד והתוודעתי למקצוע בצורה המקצועית הראשונה שאותה אני ממשיך בימים אלו. : מושיק גלאמין מושיק אתה מתכנן לעזוב את הארץ? : yael אני מדי פעם נוסע לחודש-חודשיים-שלושה כי קשה להיות פה יותר מדי זמן. יש מקום של המשפחה באי קוטאר, בתאילנד שאני מחוייב ליסוע ולעבוד בו ואני מתגעגע לשם מאוד ונהנה מאוד להיות שם. אני בקרוב אסע לשם לתקופה קצרה - משהו כמו חודש או שלושה חודשים. : מושיק גלאמין מה אתה מתכנן בהמשך הדרך? : אתה חתיך בגדול, להמשיך! אני בודק כל מיני כיוונים ומנסה להמשיך ללמוד על טלוויזיה שזה נושא שיש המון המון המון ללמוד בו ו... לא יודע, לא יודע מה יהיה הלאה. אני חושב על הרגע ומשתדל לא לתכנן יותר מדי אלא לפתח דברים שאני אוהב, מוסיף ללמוד כל הזמן וממשיך ללמוד פיתוח קול ומשחק ותנועה ומפתח את עצמי בכל מה שמעניין אותי. לאן זה יוביל? אלהים יודע... : מושיק גלאמין אתה תבוא לנתניה שוב??? : שירלי20 בהחלט : מושיק גלאמין בשידור הראשון הנחיתי עם עופר, שאני מת עליו. הבן אדם שאני הכי "משלים איתו" בהנחייה. השידור הראשון היה כיפי במיוחד, היה מדהים. : מושיק גלאמין אני יותר אוהב לשיר מלשחק, גם אם זה נשמע מוזר - אבל זה רק כי אני משחק בטלוויזיה שזה פחות חי. אבל אני מאוד רוצה לעשות תיאטרון - זה מה שאני הכי רוצה לעשות. : מושיק גלאמין איך הרגשת כשאקזיט זכתה במסך הזהב ? : הילי זו הייתה התרגשות מטורפת. הייתי הכי מאושר בעולם. אחד מרגשי האושר הגדולים, באמת. כל כך רצינו לזכות וכל כל קיווינו והאמנו שמגיע לנו וכשזה קרה זה היה סופר מרגש. : מושיק גלאמין מושיק,מה נקודת התורפה שלך? : מירושי רגשית - כשאני מרגיש נבגד או כשמשקרים לי. אני מאוד רגיש. : מושיק גלאמין בן כמה אתה? : מתוק22 24.5 בעוד שישה ימים (מזל טוב!) : מושיק גלאמין אתה רוצה ילדים משלך? : שירלי20 בטח שאני רוצה ילדים. רוצה בן ובת, אם אפשר שיהיו תאומים למרות שכמו שאני מכיר את עצמי אני ארצה יותר מ2. בינתיים 2... : מושיק גלאמין אתה מתאמן בחדר כושר? : עעע מתאמן 4 פעמים בשבוע עם מאמן פרטי במכון "אפגרייד" בתל אביב עם רון משולם, שהוא מאמן 10... וחוץ מזה, אני גם הולך ועושה ריצה כמה פעמים בשבוע ונוסע באופניים מת"א לרשפון או לאנשהו. : מושיק גלאמין מושיק איזה איבר בגוף שלך אתה הכי אוהב ואיזה היית משנה? : ענבר שאלה טובה. איבר שאני הכי אוהב - האף, השפתיים, הרגליים... אבל הייתי רוצה להיות 2 מידות פחות בנעליים (עכשיו 45-46). : מושיק גלאמין יש פעמים שאתה חש שיש over התעסקות בהבל הבלים ב"אקזיט"? : אייל חיפה לא, מה פתאום. זה דברים מעניינים וכיפים ושווים. מה פתאום! : מושיק גלאמין מושיק כמה סוכר ??? : הילי 2 סוכרזית. : מושיק גלאמין מה הייתה הנשיקה עם יעל בר זוהר בחגיגות השנה לאקזיט, משהו רציני? : שבור18 נשיקה! נשיקת אהבה גדולה בין חברים הכי טובים : מושיק גלאמין

Lucky Charmed

New member
המשך..

הייתה שיחה ארוכה.... איזה מקצוע הכי אהבת בבית ספר ? : הילי אממ.... תיאטרון! למדתי בתיכון חדש שהיום נקרא "תיכון יובל" בהרצליה, ולפני כן בחטיבת בן-גוריון בהרצליה. : מושיק גלאמין מושיק אתה קונה בדאון טאון? : גיי לא... לא יודע מה זה. : מושיק גלאמין מושיקקקקק-מתי הייתה הפעם הראשונה שלך? : yael חודרני.... איזו שאלה... אני חושב שבגיל 17 וחצי הייתה הפעם הראשונה שלי. ותסלחו לי אם לא נשתף מעבר לזה. : מושיק גלאמין אתה עוסק בספורט ימי-אם כן אז איזה.? : yael לא. רק שוחה... : מושיק גלאמין ישלך קעועים או פירסינגים? : קורינוש יש לי קעקועים. אין לי פירסינגים כרגע. היו לי זמניים בכל מיני מקומות ועכשיו אני מעדיף בלי. : מושיק גלאמין הייתי רוצה להיות סטייליסטית איך ניהייים? : כפרה אין לי מושג. זו שאלה ששואלים אותי המון ובאמת שאין לזה תשובה. אני רק יודע שזו עבודה מאוד קשה וכל מי שמתייעץ איתי אני רק מוציא לו את המצב-רוח. : מושיק גלאמין האם היית פעם מלצר בת"א? ואם כן באיזה רחוב? : שי לא, לא חושב שמילצרתי בתל אביב. מלצרתי ברשפון בבית קפה של אחותי הרבה זמן והייתי גם טבח ומנהל משמרת, ושוטף כלים - עשיתי שם הכל... : מושיק גלאמין מה דעתך על הזמר ירמי קפלן?? : שרי ירמי קפלן מלך. מלך שחבל על הזמן. אני מסתכל עליו ואומר "הלוואי ובגילו אני אהיה צעיר כמוהו. הלוואי". : מושיק גלאמין מה אתה עושה בזמן הפנוי שלך? : עדידוש יש לי קצת זמן פנוי שאני משתדל לבלות אותו עם חברים, לאכול, לראות טלוויזיה (גם ערוץ 24, לשואלים). אני מאוד אוהב כל הפעילות הספורטיבית שאני עושה... ונהנה! : מושיק גלאמין מושיק האם היית מוכן לחשוף את התחת בשידור כמו עפר בשביל ריטיינג? : ניקול15 בטח! הכל בשביל הרייטינג! : מושיק גלאמין מה הגובה שלך? : אושרה גאלמין 1.83 : מושיק גלאמין מושיק תשתתף פעם בתוכנית סטייל "פרוייקט Y"? : ortal הציעו לי להשתתף בפרוייקט Y ולא הסכמתי, כי אני לא חושב שצריך לתת לטלוויזיה ממש ממש ממש לחדור לחיים. אם עושים טלוויזיה - יש דרכים אחרות. : מושיק גלאמין מה אתה עושה דבר ראשון בבוקר? : רתם שם מוסיקה, מצחצח שיניים, מתקלח, מסדר את הבית, טלפונים ומתחיל את היום! : מושיק גלאמין אמרה פעם אישה בלונדינית בשם גילת אנקורי "אם מפורסם לא תורם מעצמו לקהילה אין לו זכות קיום כמפורסם". תגובתך? : אייל חיפה אני תורם לקהילה, אני הולך, אני תורם. הייתי לפני שבועיים ביום התנדבות עם קרן המשאלות של גילה אלמגור והיה מאוד מרגש. הלכנו לבקר ילדים חולי סרטן וכל מה שמבקשים ממני לתרום ולעשות אני עושה בשמחה - זה נותן המון גם לי בעצמי לעזור לאחרים. תמיד הייתי כזה. : מושיק גלאמין מה המאכל האהוב עליך? : rרותםr וואו, אמממ... אני חושב שהמבורגר למרות שאני אוכל את זה אחת לחודשיים אולי במקרה הטוב. : מושיק גלאמין איך אתה מתמודד עם צביעות? : אייל חיפה אלהים בירך אותי בחושים מאוד נכונים, וכשאני קולט צביעות או משהו שלא מוצא חן בעיני אני פשוט משתדל לא להתמודד איתו וממשיך הלאה - אני לא נמצא ליד אנשים שלא עושים לי טוב: לא מבחינה מקצועית ולא ביום יום. : מושיק גלאמין הלכת לאודישנים של כוכב נולד? : exit שולט לא, לא הלכתי. : מושיק גלאמין מושיק אתה יודע לעשות חיקויים? : לילי מלא חיקויים, אני לא הולך לעשות אותם אבל אתם תשמעו חלק: אני מחכה המון זמרים, זמרות, פוליטיקאים, שחקנים... כל דבר בעיתו. : מושיק גלאמין מה אתה אומר כל הזוג יעל גולדמן ומיכאל הנגב? : בה בלובה ממממ.... אני אומר שהם זוג שווה ביותר והם מהממים ביחד, וגם בנפרד. הם מדהימים. אני מאוד אוהב אותם : מושיק גלאמין אתה תסתפר פעם? : exit שולט ממש בקרוב אפילו! : מושיק גלאמין לובה מארץ נהדרת מצחיקה אותך?? : תומר חולה עליה. : מושיק גלאמין מושיק האם אתה מכור לטלנובלה כלשהי? : ניקול15 לא. הייתי רק קצת מכור ל"לחיי האהבה" אבל למזלי זה ירד, ועכשיו אני לא מכור לכלום... : מושיק גלאמין מכור לשוקולד? : רתם אני מאוד אוהב שוקולד, אבל זה בעייה כי זה לא מאוד בריא. אני משתדל לא לאכול יותר מדי... : מושיק גלאמין איזה ספר טוב קראת לאחרונה? : שרי הארי פוטר! : מושיק גלאמין מושיק ספר חוויות מהמדריך להתאהבות אל תעצבן אותי : natalitush היה מאוד כיף לצלם את זה. היה מאוד משעשע ועשינו המון חזרות. למדתי המון מהתכנית הזאת, אני יותר אוהב את מה שאני עושה עכשיו ב"אקזיט" שזה הרבה יותר אמיתי וזורם - אבל זו הייתה תכנית מצויינת. : מושיק גלאמין אתה חושב ששוקלד יותר טוב מסקס? : לילי סקס עדיף לדעתי. גם שורפים קלוריות ו...זה הרבה יותר כיף! : מושיק גלאמין מה השיר שעושה לך את זה ? : הילי "השיר הזה" של הפיקיות. לא, סתם... השיר של מדונה "אמריקן פאי" ובכלל - שירים שקטים, ישראליים... עצוב לומר אבל אני מאוד אוהב את השירים של ימי הזיכרון. לא עלינו. : מושיק גלאמין אתה מכיר אישית את אמיר פיי גוטמן? : מאמי19 בטח שאני מכיר אותו אישית! בוודאי! : מושיק גלאמין איזה סרט אתה הכי אוהב? : עודד אני מאוד אוהב את השחקנית קתי בייטס, ואחד הסרטים שאני תמיד יכול לראות עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם הוא "מיזרי" שהיא משחקת שם מדהים, וגם את "קן הקוקייה" עם ג'ק ניקולסון... : מושיק גלאמין ראית "להרוג את ביל"? : עדידוש כן. סרט שעשוי מדהים. ניקיון ואסתטיקה ברמה מאוד גבוהה, למרות שיש שם המון דם. טרנטינו הוא אחד המוצלחים! מאוד אוהב את הסרטים שלו. : מושיק גלאמין מושיק באיזה תוכנית אירוח הכי נהנית להתארח? : ניקול15 עד עכשיו, פה כמובן (מערכת וואלה! מודה לו). אבל עד עכשיו לא הייתי בהרבה תכניות אירוח. : מושיק גלאמין מושיק, הופץ תמונה שלך מתנשק עם ילדה בשם נטלי, מה תגובתך? : ניקול15 אני ער לתמונה, ואני כבר הגבתי על זה בעבר - אתם מוזמנים לקרוא את תגובתי בפורום שלי. אני לא מתחרט על כלום לעולם. : מושיק גלאמין מה החלום שלך? : שיראל להמשיך להצליח ולעשות כיף... להמשיך לגרום לכמה מכם לאהוב אותי ואלה שכל כך לא, שיתגברו! ושפשוט לא יבואו לצ'טים שאני עושה... : מושיק גלאמין ובכן, מסר לסיום: תעשו מה שאתם אוהבים, תהיו ילדים טובים - ותראו הרבה אקזיט כי זו תכנית מצויינת וחי-נו-כית. תהיו טובים להורים, אל תאכלו הרבה שוקולד, תעשו ספורט, תהיו טובים בלימודים, אל תעשנו סמים, תעשו סקס בטוח ותמיד תעשו מה שמרגיש לכם נכון! ביי! : מושיק גלאמין אני אוהב אתכם. ביי! : מושיק גלאמין

love amor

New member
חחחח איזה חמוד!../images/Emo6.gif

בע הוא ענה על 2 שאלות שלי ולא רשמו אותם

NaTaLiTuSh

New member
היה שווה רק...

חבל שכל שנייה נתקע לי/העיפו אותי מהצ'ט ולא שמעתי כלום כי אין לי סאונד =/

Lucky Charmed

New member
ד"א

הוא אמר שהוא למד בבן צבי ואח"כ בן גוריון ואח"כ ביובל שגם אני למדתי בהם (עכשיו אני ביובל) והלכתי לחפש אותו בספר מחזור של היובל ומצאתי אותו שם!!! ותאמינו או לא עם שיער חלק!!!!!!

על איזה תמונה מדובר?

מושיק, הופץ תמונה שלך מתנשק עם ילדה בשם נטלי, מה תגובתך? : ניקול15 אני ער לתמונה, ואני כבר הגבתי על זה בעבר - אתם מוזמנים לקרוא את תגובתי בפורום שלי. אני לא מתחרט על כלום לעולם. : מושיק גלאמין מה זה הסיפור הזה?

למעלה