אנשים

טל פורן

New member
אנשים

לאור התגובות שהיו פה על הe-oneאני מביןשלא יוצא לכם לראות אותה כלכך בארועים אצלנו לפי מה שהבנתי יש את הe-one הכי מבצעית בארץ כי היא נמצאת בתחנה הראשית והיא יוצאת לאירועים מהתחנה לכל שטח האיגוד והברונטו שלנו נמצאת בתחנת המשנה בת ים והיא כמעט לא זזה ממקומה חוץ משעושים לה בדיקה כל בוקר אצלכם זה הפוך? ובכל מקרה אני חייב להודות שהצופר של הe-one הוא צופר גאוני אז חולות 18 לשלטון(זה המספר שלו אצלנו בתחנה)
 
E ONE - OR - NO ONE

וואלה אחי אתה צודק... לצערי ( או - לשמחת הכבאים) לא רואים הרבה את הכבאית (כולל הצופר שכולם מתפלאים ממנו) היפה הזאת בפעולה... גם אצלנו הE ONE- נמצאת בתחנה הראשית, והיא לא נקראת להרבה ארועים, לפחות לא בתדירות שלכם. בקיצור... שומרון 10 לשילטון! E ONE -OR- NO ONE יש לי כזאת חולצה עם הסיסמה! עכשיו אתה מבין? יא שגריר טאליבני (עידן)
 

טל פורן

New member
בקשר לחולצה

מאיפה יש לך אותה? לי יש סיכה של e-one שהיא גם שהמהבהבים שלה מהבהבים באמת אני מוכן לעשות החלפות
 

fireman

New member
ריבוי הדיבורים על האי וואן בגלל

שהרכב נכח בשני אירועים בולטים שהתרחשו אתמול בבאר שבע ובפתח תקווה. בבאר שבע האי וואן תמיד יוצא כרכב ראשון מבין השנים..כרגע יש לנו מנוף נומילה שנמצא בד"כ בתחנת דימונה עד שיוחזר מנוף הברונטו שלנו מפינלנד...אתם זוכרים שהוא התהפך
עקרונית גם כאשר הברונטו היה בתחנה העדיפו לצאת עם האי וואן ראשון ברוב המקרים מלבד מקרים בהם האורך הפיזי של הסולם לא מספיק. אשל 10 שולט
 
למעלה