אנשים

mayakol

New member
את באמת בלונדהההההה

הוא כתב שגם את כן תיהי עתיקה עוד שנה וחצי!!!

lali37

New member
נכון../images/Emo70.gif (../images/Emo68.gifה את...) אני יודעת.

הוא אמר שאם הוא עתיק אז גם אני אהיה עוד שנה וחצי, אז עניתי לו שנכון, הוא עתיק, ומי אמר שאני לא אהיה?! אני גם אהיה.... עכשו הבנת?! בלונדה!

beckham17

New member
שתי ה-../images/Emo68.gifות בקרב מוח... ../images/Emo6.gif

מעניין מי תנצח...

mayakol

New member
יש לך ספק בכלל?!?! ../images/Emo12.gif

ולמה קראת לזה קרב מוח ולא קרב מוחות??? כי לכל אחת מאיתנו יש חצי מוח???

mayakol

New member
עליתי על זה לבד!!! מסקנה- ../images/Emo68.gif

גם בלונדיניות יכולות להגיע למסקנות חכמות!!! שניייייייים שזילזלו בהן, צחקו עליהם, המציאו עליהם בדיחות פוגעניות, עשו עליהם סרטים: "לא רק בלונדינית", "לא רק בלונדינית 2" (אולי כבר תעשה לי תרגום אריאל???????), חיקו אותן (פתאום כל שחרחורת הופכת לבלונדה בעזרת איזה צבע שיער...) ובקיצור- גרמו להן להרגיש טיפשווווווווווות!
והנה סוף סוף, הצלחתי להגיע למסקנה שהוכיחה שכל ההאשמות שהוטחו בהן על היותן טיפשות, חסרות אינטיליגנציה בסיסית וכו' היו חסרות כל שחר!!! המסקנה, שהראתה שגם בלונדיניות מסוגלות לחשווווווווב (ואפילו עם חצי מוח!!! תראו לי בנאדם רגיל שמסוגל לזה!!!) יחי הבלונד (?)
*הערה* יש לקחת את כל הנאמר בהודעה זו בעירבון מוגבל...

beckham17

New member
אוי אוי אוי... הבלונד הזה....

לפחות טוב שאת חושבת שהצלחת לחשוב כמו שצריך...
אני אסביר לך, ואקווה שתביני. הצלחת לעלות על זה בגלל שמדובר על המוח שלך בעצמך, המוח הבלונדיני המתוסבך שלך! לא בגלל שום דבר אחר... ובכל נושא אחר, המוח שלך היה מתנוון מטיפת החשיבה שהשקעת (את וכל בני הזן
) בנושא הזה... ובטח לא הצלחת בכלל להבין בכלל מה אני אומר, אבל לא חשוב... פעם הבאה אל תשמחי מוקדם מדי ואז לא תצטרכי לנסות להבין דברים כאלה! ושוב - בקרב בלונדות אריאל הוא המנצח!!! אריאל #1!!!

mayakol

New member
קרעעעעעעעת אותיייי! ../images/Emo6.gif

תראה, באמת לא ממש הבנתי מה רצית בהודעה הזו, אבל זה בגלל השעה המאוחרת כנראה... חוץ מזה שאתה מוזמן להסביר לי את זה שוב, אבל רצוי במקום עם דשא, ואז אהיה יותר קשובה טוב?

mayakol

New member
תפסיק להתלהב יותר מידי עם

הנצחונות המפוקפקים האלה! לנצח בלונדות זה לא כוחות!!! נו באמת... בחור בגילך שמתלהב מכך שניצח שתי בלונדות??? לא ראוי...

beckham17

New member
אבל זה במגרש הביתי שלכן!!!

אז זה קשההההה!!!
חוץ מזה שניצחתי בקרב בלונדות... זה לא קל...........

mayakol

New member
טוב עזווווווב...

אולי בלונדות לא מבינות אנשים רגילים, אבל גם הם לא מבינים אותנו! אני כותבת לך הודעה ואתה בכלל לא מבין אותי!

mayakol

New member
אמרתי לך שאני בלונדה חכמה!

אין לי מושג מה הקשר, אבל המשפט עדיין נכון

lali37

New member
אריאל....

בנתיים, עם המח הדפוק שלנו, הציונים שלנו יותר טובים... ואנחנו מבינות יותר אנשים (כל עוד הם לא אתה...) אז אתה #1
אולי בחלומות שלך...

beckham17

New member
אולי הציונים שלך יותר גבוהים כי

את מצליחה לחרוש כמו שצריך... וזה כל מה שצריך בשביל לקבל ציונים גבוהים - לחרוש!!! וזה לא מראה שום דבר על אינטילגנציה... את בלונדה וזה מתבטא בדברים אחרים... כמו טיפשווווווווות! וחוסר היכולת להבין אנשים... (כן, את לא כ"כ מוצלחת בזה...) אז תתחילי להרגע... את אולי משהו בכיוון של גאון, אבל את לא חכמה! ואפילו לא קרובה לזה!!! לפרטים - שירה...

lali37

New member
דבר ראשון

אני לא חורשת
תאמין או לא
ואני לא הולכת להתווכח איתך אם אני טפשה או לא... (ואני לא
) ולפרטים שירה
אני זאת שהזכרתי לכם את התיאוריה אחרי ששניכם שכחתם אותה!!

../images/Emo12.gif מה זה../images/Emo35.gif

שחיתות, זה אומר שאתם מחוייבים ללמוד את כל החומר? אריאל, עדיף להיות עתיקים כמוני וכן כן, כמוך חביבי כי אתה עתיק לפעמים יותר מנני..., מאשר לעשות בגרות על כל החומר

למעלה