אנשים

Arie18

New member
כן ..

כתבתי בהודעה הראשונה כאן בפורום שלי כאן על עצמי
האמת, לא רוצה ממש להכנס לזה, אבל מה זה דתי
אחד שיש לו כיפה על הראש
טוב, לא חשוב, עוד דיון למחשבה
שבת שלום

רועִי

New member
אני רוצה לדעת מי אתה

תגלי לי בבקשה בפרטי פליז פליז פליז פליז !

אין לי כח להתווכח

ב"ה אבל דבר אחד אני חושבת שדבר ראשון בתור בני"א אנחנו צריכים לכבד אחד את השני . אין לי בעיה שמקומות ברחובות יהיו פתוחים בשבת כמו כמה פאבים או בתי קפה אבל לא הקניון שגם אני בתור אזרח דתי שווה זכויות יוכל להיכנס לקניון ולדעת לא להכנס למס' חנויות בין אוכל בין בגדים (ולמי שלא בקיע יש כאלה שגם לא קונים מוצרי חשמל, ביגוד ,הנעלה , וכמובן שאוכל בחנויות שפתוחות בשבת) אבל שלפחות גם לנו הדתיים יהו מס' של מקומות לצאת ולא חוץ מ3 מסדעדות או בתי קפה . לכם אין בעיה לשבת בבית קפה שיש לו תעודת כשרות והוא פותח בשבת . ולנו כן יש בעיה לשבת במקום שפתוח בשבת ואין לו תעודת כשרות . הלו!!! אתם לא התושבים היחידים ברחובות יש דתיים נכון שאנחנו לא הרוב אבל אנחנו גם אזרחים וגם משלמי מיסים בדיוק כמוכן וכמו שאת חובותינו מבקשים מאיתנו מאד יפה יש לנו את הזכות לדרוש גם את הזחיות שלנו !!! אני בעד דו קיום דתיים חילונים ולא חושבת שכל אחד צריך שיהה לו עיר משלו עיר לחילונים ועיר לדתיים . אני חושבת שלחילונים יש מה ללמוד מהדתיים ואני באמת מצטערת שאתם לא יודעים להבדיל בין סוגי דתיים יש את החרדים כיפות שחורות ויש את הד"לניקים דהיינו הדתיים לאומים שהם כיפות סרוגות (הכיפות הצבעוניות) ודבר נוסף אנחנו אנשים עם זהות יהודית תחשבו על זה קצת מה זה אומר אני בטוחה שאתם יודעים ואם לא אז אני מבטיחה להסביר לכם .... ועוד נקודה למחשב מסורת גם את זה אפשר לכבד שמירת שבת היא לא רק של הדתיים הלאומיים והחרדים בלבד!!! אלא יש ציבור גדול של אנשים שהם שומרי מסורת שמכבדים את השבת ושומרים שבת אז אתם לא פוגעים רק בדתיים אלא גם בחברים שלכם שהם לא דתיים והם כן מחבדים את המסורת ושומרים שבת. שלא ישמע שאני מנסה תקוף אתכם חו"ח !!!

אגב אני...

ב"ה בת 17 (שמיניסטית) לומדת באמי"ת (לא קוראים לי אפרת ) כמובן מרחובות וזהו אה לא לשכוח בקלפי שמים ב'!!!!!!!

למעלה