אנשים...

אנשים...

ביום שישי קיבלתי את המשקפיים שלי.. יש לי שלושתרבעי.. רק בכיתה ומול המחשב\טלויזיה אני שם אותן וזה משפר את הראייה ושלא נדבר על החדות
בקיצור.. זה לא כ"כ נורא.. כמובן שאני לא מת על זה אבל מה לעשות
מה שכן עוד כמה חודשים אני מקווה שאני אעשה עדשות ועוד כמה שנים אני אעשה ניתוח לייזר וזהו.. אין לי כוח להתקע כל החיים עם משקפיים או עדשות
זה מציק לי..

תתחדש.....תחשוב על הצד החיובי

לפחות אתה רואה יותר טוב, כשלא רואים טוב ולא עושים כלום בקשר לזה זה מאוד מאמץ את הראייה והורס אותה עוד יותר

אדוושי

New member
../images/Emo42.gifתתחדשש... זה לא כזה נוראא...

אתה לא צריך להיות עם זה כל הזמן כמו שאמרת... בציפר תשים את זה רק בשיעור שתראה מהלוח ובבית...=]]

לא נורא טלוש

משקפיימ זה נורא חינני בהמונ מקרימ
חוצמזה זה לא משנה מה תשימ עלייכ, אתה נראה מצויינ

BustA

New member
גם לי יש משקפיים ../images/Emo4.gif אותו מספר ../images/Emo4.gif

רק שאת שלי לא שמתי בערך שנתיים.. אני שונא אותן... והעיניים שלי גם רגישות לעדשות
אני צריך למצוא מסגרת יפה למשקפיים וללכת איתה

Adi15

New member
לא נורא...../images/Emo13.gif

ומניסיון אני יכולה לספר שעדשות זה לא כזה נורא... בעיקר כשמתרגלים. מה שמרגיז הוא שהעדשות לא יכולות לגעת במים ואי אפשר לישון איתם.... באסה.... בכל מקרה... ת ת ח ד ש

אני יודע מזה עדשות..

יש לי עדשות צבע כבר מעל חצי שנה.. עדשות בצבע כחול ים כזה.. כחול כהה משהו יפה
אז אני יודע איך מטפלים בעדשות ומה אסור ומה מותר לעשות איתם וכו' וכו'...

אני חושב שאני יודע למה זה באסה

בשבילה.. לפחות ככה זה היה בשבילי.. בגלל שזה סיפור כל פעם לשים אותן מחדש ולהחליף ת'מים ולשים את זה ולעשות את זה.. זה מעצבן .. אם קונים עדשות צריך להיות מסודרים ואחראיים אחרת זה יכול לגרום לנזקים

Adi15

New member
צודק....

ולמי ששאלה למה אני צריכה לישון איתם.... תדמייני סיטואציה: 3 לפנות בוקר, את בדיוק חוזרת מיציאה שפוכה לחלוטין, כל מה שאת רוצה לעשות זה להיכנס למיטה, בקושי מורידה את הבגדים... ואז פתאום אומרים לך שאת חייבת עכשיו להתחיל להתעסק עם העיניים, להחליף תמיסות... בלאגנים. אחרי זה את כבר בכלל לא עייפה וסתם קשה להירדם..... לשחרחר
איזה כיף לך עם העדשות הכחולות.....גמני רוצה

חיחיחי... קיבלתי את זה מידידה..

היה לידידה שלי עדשות לפני שנה בערך והגיע זמנם לבקר את הפח אז אבא שלה החליט לעשות לה הפתעה ולקנות לה חדשות
אז הוא קנה לה וזה לא היה הצבע המתאים וזה לא היה יפה לה אז היא הביאה אותן לי
(חשוב לציין שהיא שמה אותן רק פעם אחת אז עוד היה אפשר להעביר:)

Shir Life

New member
ולי מאתמול ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

יש עיניים ירוקות............. שרואות! *אושר*

jenngirl

New member
תתחדדדששש../images/Emo70.gif

הממ אני הייתי עם משקפיים כל הזמן משו כמו 3 שנים, ועכשיו החלטתי שנמאס, אז עברתי לעדשות והן נוחות חבל"ז

למעלה