אנשים:

Im The Sun

New member
אנשים:

קראתי בשרשור למטה שכמעט כל הפורום הזה אוהב את הסרט "ג'יה". אז רציתי לדעת על מה הוא מדבר? אני בחיים שלי לא ראיתי את הסרט ורציתי לדעת איך הוא? ואני מנצל"ש את עצמי כדי לומר שעכשיו עשיתי מרתון של "נערה בהפרעה" ו"החיים או משהו כזה" ואנג'י פשוט מדהימה בנערה בהפרעה אבל לא אהבתי בהחיים או משהו כזה... טוב אז איך כותבים "ג'יה" באנגלית בכלל?!

¥EleVatioN¥

New member
Gia../images/Emo129.gif

והסרט הוא סרט שמספר על חייה של דוגמנית שהדרדרה לסמים ובסוף מתה מאיידס נמ בשורה אחת

dilan angel

New member
מתה לראות את הסרט הזה כבר!!!!

אבל הבעיה היא שאין לי וידאו יש לי רק די וי די...ואין את זה בדי וי די בבלוקבאסטר!! קקה ~בתהליך הורדה~ אז היה נערה בהפרעה?!נכון הסרט הכי יפה,מרגש,מדהים,מקסים שראית אי פעם?! החיים או משהו כזה -קיטצי אבל חמוד לאללה...

dilan angel

New member
מה?!את רצינית?!

יווווו גם כן בלוקבאסטר בראשון שימותו!!!!!! איפה את גרה בובית?

לונה..

New member
../images/Emo32.gif

רציתי להכריז בזאת שמשעמם לי נורא נורא. כל עצה וטיפ יובילו לישועה. משמע - תעזרו לי

dilan angel

New member
אמממ .. ת'אמת שגם אני משועממת..

אז אם הייתה לי דרך לצאת מזה כבר לא הייתי פה.. אאממממ אני חושבת אבל כלום לא עולה לי לראש...:( טוף אנשים אני עפתי-באמת אני צריכה לעשות משהו עם עמי... see ya-! קבלו תמונית----------->

¥EleVatioN¥

New member
אני אוהבת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo129.gif

תראי שכחו אותי בבית
ערוץ 4

Im The Sun

New member
נפרגן על העזרה... ../images/Emo13.gif

הלכתי לשעה וכבר 6 כתבו לי תשובה. איזה כיף לי! טוב אז הסרט נשמע טוף אז אני הולך לבצע הורDה... ותודה...

Ma E

New member
נערה בהפרעה סרט ענק..

זה היה מגניב אם הוא היה גם סיפור אמיתי....
החיים או משהו כזה... אמממממ חביב ביותר חבל שלא הגיע לקולנוע..... אבל ג'יה
ואאאאאאאי איזה שחקנית.. היא הייתה צריכה לקבל אוסקר עליו לא רק בנערה בהפרעה... יו אני כל כך מתה שהיא תקבל עוד אוסקר.. זה כל כך יעלה את הרמה שלה בעולםםםםםםםםם יאלללללללהההה יו אני מזה מרגישה מנודה פתאום מהפורום.. לא יודעת למה

dilan angel

New member
למה מנודה מאיוש?!

זה נכון שיש לך קוצים כחולים?שמעתי שאת ילדה מדהימה ומהממת! ודרך אגב בובע, "נערה בהפרעה" זה אכן סיפור אמיתי! באקסטרה של הדי וי די ראיינו את סוזנה האמיתית והיא אמרה שהסרט משקף בדיוק את מה שקרה לה..

Ma E

New member
באמת!? מגניב.. יו אני חולה על התמונ

על התמונה הזאתתתת!!!!!!!!! כל הסידרה הזאת פשוט מדהימהההההההה!!!!!!! זאת אחת התמונות האהובות עלי
וכן יש לי קוצים שחרו\כחול כזה... התחיל לגדול לי בלונד אני מתלבטת אם לעשות חצי בלונד חצי שחור או לצבוע לשחור הכל!?!? תעזרוווו ליייייייי ומי בדיוק סיפר לך שאני ילדה מדהימה ומההממת!?
תודה רבה רבה רבה על המחמאה
(מסמיקה...)

dilan angel

New member
עמרי סיפר לי...חמוד..

לדעתי תצבעי לשחור הכל זה יהיה מגניב כזה כמו פינק!! ~תעדכני~:)

Ma E

New member
אההה.. את מדברת עם עמרי עלי!?

חחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך מרגלים!?! לא יפה מותק... חחחחחח סתם כפרה על עמרי

למעלה