גיא (ביאץ') ביקשת תמונה..הנה לך! לבקשתך..הנה תמונה שלי לפני שבוע..
R REAL boy New member 7/8/03 #24 טין טינק!!!!! על מה את מנגנת???כי אני רואה בתמונה השניה ששמת איזה מעמד כזה למחברת\חוברת תווים בעע..
ט טין טינק New member 7/8/03 #26 קודם כל... סתם בשביל הפרוטוקול...קוראים לי אנה..ואני בת 16 וחצי והמעמד הזה מאחורי זה של אבא שלי...הוא מנגן בתופים ויש לו להקה (והוא גם מורה לתופים).אני יודעת לנגן קצת אבל לא יותר מזה...
קודם כל... סתם בשביל הפרוטוקול...קוראים לי אנה..ואני בת 16 וחצי והמעמד הזה מאחורי זה של אבא שלי...הוא מנגן בתופים ויש לו להקה (והוא גם מורה לתופים).אני יודעת לנגן קצת אבל לא יותר מזה...
ט טין טינק New member 7/8/03 #29 אמ...... אני מתביישת..אבל אני לא כל כך יודעת...הוא משתתף בכמה הרכבים שונים.....והוא מורה בבתי ספר שונים בארץ- למוסיקה כמובן
אמ...... אני מתביישת..אבל אני לא כל כך יודעת...הוא משתתף בכמה הרכבים שונים.....והוא מורה בבתי ספר שונים בארץ- למוסיקה כמובן
R REAL boy New member 7/8/03 #30 בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה... את לא יודעת איך קוראים לאבא שלך!? תתביישי לך!!
H holly shit New member 7/8/03 #32 נראה לך שהיא לא יודעת איך קוראים לאבא שלה היא פשוט מתביישת לומר תלהקה שלו FUCK YOU ALL
ט טין טינק New member 7/8/03 #37 השם של הלהקה שלו מסובך כזה כי יש לו משמעות נסתרת....וחוץ מזה הוא ב-4 הרכבים שונים ואני כבר מתבלבלת
ט טין טינק New member 7/8/03 #38 תגידו... סתם שאלה..יש בפורום הזה אנשים פריקונים חמודים שאיתם אני יכולה להתכתב באייסי? אמ..אני פריקית קטנה בעצמי וממש רוצה למצוא עוד אנשים כמוני...
תגידו... סתם שאלה..יש בפורום הזה אנשים פריקונים חמודים שאיתם אני יכולה להתכתב באייסי? אמ..אני פריקית קטנה בעצמי וממש רוצה למצוא עוד אנשים כמוני...