איזה ברט הוא סרט גרוע? זה שאנחנו ראינו????????
M mayakol New member 20/7/03 #60 אני בשוווווווווווק הסרט שראינו גרוע??? את מגזימה! הוא היה ממש חמוד!!!
L lali37 New member 20/7/03 #61 הוא היה חמוד! אבל קיטשי בטרוף! וממש לא שווה! חוץ מזה שחברה שלי אמרה לי שהוא ממש ממש ממש ממש ממש יפה אז הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש אכזב אותי
הוא היה חמוד! אבל קיטשי בטרוף! וממש לא שווה! חוץ מזה שחברה שלי אמרה לי שהוא ממש ממש ממש ממש ממש יפה אז הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש אכזב אותי
L lali37 New member 18/7/03 #44 אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שקטה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שקטה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
L lali37 New member 18/7/03 #47 ../images/Emo6.gif לוללללללללל! מיכל חמודה.... זה בדיחה פרטית... כמה שתנסי את לא תביני.... אבל זה ממש מצחיק! אהבתי!
../images/Emo6.gif לוללללללללל! מיכל חמודה.... זה בדיחה פרטית... כמה שתנסי את לא תביני.... אבל זה ממש מצחיק! אהבתי!
א אושרה1 New member 18/7/03 #29 מהמיטה לספה מהספה למיטה בס"ד לא זזתי כל הצום היה רק קטע אחד שאחי נכנס עם קערת כריות לחדר שלי!!!!! ואני כזה: עוף מפה והוא באדישות: אין לי כנפיים טמטום אחים קטנים זה סיוטטט אושרה
מהמיטה לספה מהספה למיטה בס"ד לא זזתי כל הצום היה רק קטע אחד שאחי נכנס עם קערת כריות לחדר שלי!!!!! ואני כזה: עוף מפה והוא באדישות: אין לי כנפיים טמטום אחים קטנים זה סיוטטט אושרה