אנשים

אנשים

תמיד חשבתי שאנשים ששומעים רוק הם האנשים הכי טובים שיש כי הם מקבלים כל אחד לא משנה מה הוא לובש איך הוא מדבר ומה הוא.... חשבתי שמקבלים אותנו בגלל הפנימיות שלנו ובגלל שיש לנו מכנה משתוף (הרוק...דההה!) התבגרתי מאז ואני כבר לא נאיבית אנשים כמו הפוסטמה שבאה וקיללה את כולם (ואני לא זוכרת את השם שלה) והפייקרים רק הם אלה האנשים שאני שונאת בכל תעשיית הרוק וכאלה...(חוץ מקורן לימפ וכדומה למיניהם...) אז אולי נחזור לתקופת הנאיביות שלי ונתחיל להיות אנושים רק בגלל המכנה המשותף היחיד(גם אם הוא רק יחיד) טוב?!

Hell is beige

New member
נקודה למחשבה...

האם זה באמת מה שאנחנו מחפשים בפורום רוק? פסיכולוגיה בגרוש (ליאורה, הכוונה הייתה לאורביטורי הזאתי, דווקא אהבתי את ההודעה שלך - בשביל הפרוטוקול) או בשביל לדבר על רוק ומטאל? אני הייתי הולך על מספר 2... ואם כבר הגענו לפסיכולוגיה בגרוש בואו נצא ממנה מהר אחרת נחווה פה ריב ``רגשני`` ו ``סוחף`` (ומושך כמו תעונת דרכים) כמו שראיתי בפורומים אחרים (אפילו חוויתי באחד) וחבל. סתם מקלקל את הפורום כי אנשים חדשים שמחפשים ``רוק`` ורואים ``דיסקוסי פריקים ופייקרים`` יוצאים לחפש במקום אחר... זהו, אין לי מה לומר יותר

לא נראה

לי שאנשים שנכנסים לפורום רוק מחפשים פסיכולוגיה בגרוש יש פורמים מתאימים לכך... כאן צריך לדבר רק על הדבר שמעניין את כולנו ועל להקות חדשות ולא על פייקרים ומתלהבים וסוגי אנשים ברוק(יש יותר מידי...)

Meddle

New member
רעיון טוב... דרך אגב...

את עדיין בראש של ג`אם, או שמא אני נודניק מידי ואת ירדת מזה?

ליוני ומדל...

אוקי בזמן הקרוב והאחרון אין לי זמםן לנגן בשביל עצמי זאת אומרת שאין לי זמן ללהקה או גאם למרות שאני רוצה... התחילה לי תקופה מסריחה של בגרויות ובזמן שאני לא לומדת אני מצלמת ובזמן שאני לא מצלמת אני ישנה.... קפיש? לא ירדתי מהרעיון והאיצי``ק שלי מפורסם בהודעה הראשונה שלי....(בפורום הזה תמצא אותה...) סורי....

Yoni16

New member
צודקת במאה אחוז

אני מסכים איתך לחלוטין, העלית נקודה מאוד חשובה. כמוך, אני מאמין שאנשים באים לשמוע להקות בגלל שהם אוהבים את המוזיקה ולא בגלל הפוזות. אני למשל, עדיין מקבל צמרמורת כל פעם שאני שומע את ANOTHER DAY של דרים ת`יאטר או שומע את MASTER OF PUPETS של מטאליקה או שפשוט נהנה לשמוע צליל עצבני של דיסטורשן כבד וצלילים גבוהים של סולואים מהירים, זה פשוט עושה לי את זה. נ.ב תתני לי את הICQ שלך זה בקשר ללהקה

למעלה