אנשים

j i m m y

New member
רגע, מי מגיע מחברי הפורום ?

כי כנראה שגם אני אגיע - ואם אני אגיע, אני מגיע סוליקו. יהיה נחמד לראות את חברי הפורום שם.

MelodicTruth

New member
כבר עשיתם לי חשק לבוא

...אבל לא נראה לי שאני אוכל, אני צריך לארוז לטיסה וכל זה. ומשום מה, יש לי הרגשה חזקה שאם אני אבוא אני לא אהנה

אמממ זה בשעה

24:00 קיבלתי הודעה לפלפון בקשר למסיבה פרטים כמו הפלפון שהחבוב פה הביא...אני כניראה בא...ויכול להיות שגם אני אבוא סולו בכל מקרה יש לי קרחת וחולצה של לטרלוס מהטור שלהם עם משוגע ב2002

בת

דודה שלי מארצות הברית הייתה בטור וביקשתי ממנה שתיקנה לי ואחות שלי טסה לניוק לפני כמה זמן ופגשה אותה אז היא הביאה לי תחולצה

Superunknown1

New member
אני,

עקב בעיות כלכליות (אין לי כסף
) לא הגעתי, אבל חבר שלי שכן היה אמר שהיה מצויין. מי היה? איך היה? והאם בכל זאת נפגשתם? np: samael- rain

אני הייתי

היה ממש ממש כיף הייתה מוזיקה איכותית לא יותר מידי אנשים ולא פחות מידי זה הלך משהו ככה טול טול טול דפטונס טול טול פרפקט סירקל טול טול טול דפטונס סתם שיר טול טול טול היה ממש נחמד אני נפגשתי רק עם חברים שלי שהיו שם..ולא ידעתי על זה

theonesource

New member
Ktzat al atzmi

Tov az kaha, ani Jay ben 20, hayal, thumey inyan: psychology/NLP, Philosophy, anime/manga, negina al bass, music: Tool, APC, NIN, DreamTheater, LTE, Marilyn Manson, Skinny Puppy, Kmfdm, deftones, strapping young lad...Dat: discordia ;) ve zehu

Withershins

New member
אהלן

הרבה זמן לא הייתי כאן (בעבר הניק שלי היה Stardog Champion), ובאתי לראות מה חדש. שם: טל גיל: 25 מיקום: הוד-השרון תחומי התעניינות: מוזיקה, גרפיקה ממוחשבת, בניית אתרים, פילוסופיה, ועוד ועוד ועוד.......

Savant

New member
טוב...

אייל, בן 19 מעומר, חייל בחיל מודיעין השטח (כבוד), משרת ליד בית לחם. אוהב: מוסיקה, משחקי תפקידים, ספורט וכד' להקות מועדפות: Tool, A Perfect Circle, Queensryche, Opeth, In Flames, Stabbing Westward, Slayer, Sonata Arctica, Flogging Molly, Nightwish, Nine Inch Nails, etc אשמח לענות על עוד שאלות

למעלה