אנשים

MelodicTruth

New member
לכל איש יש שם...

...גם לכם! הגיע הזמן שנדע איך קוראים לכל אחד... אה כן, לי קוראים חיים

Superunknown1

New member
___

בואו נהפוך את לשירשור הכרות, אולי הפופר ישוב מן המתים בזכותו. **שם: שחר **בן כמה? 15 וחצי. (טוב נו, ורבע. סוף פברואר), כתה ט. I**מגורים: זכרון-יעקב. אה.. **להקות אהובות: סאמאל, דימה בורגיר, אופת', מארדוק, דיאבלרי, טול, ניין אינץ' ניילז, מאדווין, מרלין מנסון, גוד-הד, חמסה, מושיק עפיה, גוד ליווס אנדרוואטר, מיניסטרי, אורג'י, סטאבינג ווסטווארד, סקיני פאפי, טייפ או נגטיב, לונדון אחרי חצות, 12 ראונדס, מיוז
ועוד. . . . **סרטים / ספרים אהובים: ספר- התפסן- הכי. חוץ מזה, אני קורא אלברט קאמי, פאולו קואלו, ביוגרפיות מסויימות מרתקות אותי לפעמים, אתגר קרת.
. סרט- 8מ"מ, שבעת החטאים, גו, אינסטינקט, פייט קלאב. . .. . **תחביבים: מוזיקה- לשמוע, לישון, לנתעניין ולדעת, אינטרנט לרוב, קראיה וסרטים.
**שיר אהוב של טול- סובר **שיר אהוב של ניין אינץ' ניילז (הבנתי שכולם פה אוהבים..): לאסט? עדיין לא סגור על זה. נגמרו לי הרעיונות. תחשבו על משהו- אני אענה.
כן, וסליחה על העברית, לא היה לי כח להתיל לכתוב באנגלית.. (אני מלא מרץ היום, משונה)

MelodicTruth

New member
אנשים

ספרו על עצמכם קצת. אתם יודעים, גיל, מקום בארץ...מה אתם אוהבים, לא יודע, משהו שישבור קצת את הקרח בפורום. אף אחד פה לא מכיר את השני ויש לא מעט אנשים שכותבים הודעה "פעם ב..." (אולי עשו זה קודם, לא שזה מזיז לי
) שם: חיים גיל: 17 מיקום: ירושלים תחומי עניין: מוזיקה(נגינה\הלחנה), כל מה שקשור לאמנות, פילוסופיה, פסיכולוגיה\פרפסיכולוגיה, מדע אלטרנטיבי, טכנולוגיה, קומיקס, משחקי מחשב, אמנויות לחימה, וכו' וכו'...

MelodicTruth

New member
.

כל מה שמתעסק עם תפיסה על חושית... אני מנגן על גיטרה\פסנתר\סקסופון\חליל ואולי במקום לשאול שאלות תספר משהו על עצמך?

Superunknown1

New member
ערב tool, NIN & deftones

כן כן, זה קורה שוב. ב- 5.7.03 במועדון האזימוט (אלנבי 25, תל-אביב) ועכשיו עליי: שם: שחר גיל: 15 וקצת מיקום: זכרון יעקב תחביבים: מוזיקה, כתיבה, פילוסופיה, אסטרונומיה, קריאה, אינטרנט, אמנות (רישום, צילום, בעתיד הקרוב עיצוב גרפי), לישון.

אני אוהב

פורומים משני סיבות.. אחת כי זה מקבץ אנשים עם מכנה משותף שכולם אוהבים שניה כי אתה לא מכיר אף אחד ואף אחד לא מכיר אותך

יותמש

New member
אזימוט

האם ידוע למישהו מאיזה גיל הכניסה תותר בערב המווה לtool?

יותמש

New member
אזי

אני בן 17 וחצי ואנחנו חברה שרוצים לבוא אז נלך ואם לא יכניסו אותנו נעבור לאלימות (סתם)

אלימות...

אין מצב שלא יכניסו אני גם בן 17 ואני בא...אני פשוט מחפש אנשים שיבואו איתי רוב החברים שלי שאוהבים טול או שאאין להם כסף או שבחול בהופעות או שאני לא מדבר איתם בכל מקרה תבואו אני מצפה לפגוש שם הרבה אוהבי טול שיהיה כיף

MelodicTruth

New member
מה אתם אומרים?

שווה לבוא? בהתחשב בעובדה שיהיה לי קשה להגיע מירושלים, שאני אגיע לבד, שאני לא אכיר שם אף אחד ואני ארגיש ממש תקוע..

Superunknown1

New member
אני כנראה יגיע גם לבד,

או שיגיע עם חבר אחד, וחוץ מזה- אפשר לעזות מפגש פורום.

Superunknown1

New member
לעזות = לעשות.

מישהו יודע כמה זה יעלה? ומי בעד מפגש פורום ? כל מי שמתכנן באמת להגיע (ידוע לכם שזה יוצא במוצ"ש- מה שיוצר בעיה קטנה של תחבורה ציבורית) שיצרף תמונה וניפגש כבר שם.

להפך...

ככה יותר נוח להגיע לשם...זה יוצא ביום שבת ב24:00 לוקחים אוטובוס עם יצאת השבת וזהו....

Superunknown1

New member
ערב מחווה- הפרטים המלאים.

אתמול בהופעה של וולצ'רס (שהייתה ענקית!) קיבלתי הפלאייר: בחדר הראשון ינגנו דפטונס וטול, ובשני- ניין אינץ' ניילז וראמשטיין. על ההזמנה לא כתובה השעה, אבל אני מניח שהערב יתחיל בסביבות 10. יש כאן טלפון לבירורים מי שרוצה: 058275323. אז באזימוט, אלנבי 26, ת"א. תבואו!

למעלה