אנשים יש למישהו תמונות מהמפגש פורום שהיה?? ואם כן אז בא למישהו להכניס את זה לגלריות? בבקשה....
L lali37 New member 9/6/03 #1 אנשים יש למישהו תמונות מהמפגש פורום שהיה?? ואם כן אז בא למישהו להכניס את זה לגלריות? בבקשה....
א אפרת 3 נקודות New member 9/6/03 #3 לכי לקבצים ב"ה איפה שרשום צאט , סקר , ... רשום גם קבצים יש שם הודעה של אשקלוני שהכותרת שלה והנה התמונה שם יש תמונה מהמפגש
לכי לקבצים ב"ה איפה שרשום צאט , סקר , ... רשום גם קבצים יש שם הודעה של אשקלוני שהכותרת שלה והנה התמונה שם יש תמונה מהמפגש
מ מיכלוש7 New member 9/6/03 #4 לי יש תמונה אחת! ואני חושבת שלאשקלוני יש את כל התמונות... (אני חושבת שזה היה הוא שצילם...)
L lali37 New member 10/6/03 #7 מקפיצה מישהו מוכן לכתוב את השמות של האנשים בתמונה של הפגישת מחזור לפי הסדר???
L lali37 New member 10/6/03 #9 כולם לפה!!! לא הצלחתי להעלות את התמונה אז מי שמצליח להעלות אותה ואז מאיה קולה תגיד לי ולתמר מי אלו-תודה רבה לו..... ומי שמוכן להגיד לי בלי שנעלה את התמונה-תודה רבה גם לו!!!!!!!! חולה עליכם!
כולם לפה!!! לא הצלחתי להעלות את התמונה אז מי שמצליח להעלות אותה ואז מאיה קולה תגיד לי ולתמר מי אלו-תודה רבה לו..... ומי שמוכן להגיד לי בלי שנעלה את התמונה-תודה רבה גם לו!!!!!!!! חולה עליכם!
א אפרת 3 נקודות New member 10/6/03 #10 מי בתמונה... מצורף קישור של ההודעה שאשקלוני רשם מי בתמונה לפי הסדר
L lali37 New member 10/6/03 #11 ויותר פשוט הכי ימנית- לא יודעת, לידה הדסה, לידה מיטל הנסיכה, לידה גילת, לידה שרוך, לידו ליאור, ולידו אשקלוני תודה למאיה קולה....
ויותר פשוט הכי ימנית- לא יודעת, לידה הדסה, לידה מיטל הנסיכה, לידה גילת, לידה שרוך, לידו ליאור, ולידו אשקלוני תודה למאיה קולה....