אנשים!!!!

אנשים!!!!

מכיוון שאני חולה וממשיך את החופש שלי גם בימים הקרובים,אני יציק לכם קצת.(אם לעמית מותר,אז לי אסור?:). רציתי להגיד לכם שלמרות שאני בטוח שאתם חושבים שמכבי רמת גן אפסים ושהם במקום הראשון רק באופן זמני ושהם לא נמצאים פה בצדק. טוב,אז מה אפשר להגיד על משחק שנגמר כמעט לפני שבוע ועדיין מתסכל את מעט האוהדים שיש למכבי רמת גן? אי אפשר להגיד כלום חוץ מזה שאנחנו באים ליד אליהו לא כדי לשחק על ההפרש אלא להוכיח שמכבי לא עולה עלינו הרבה בכושר שלה היום. בליגה זה כבר סיפור אחר,אנחנו מגיעים מהמקום הראשון כאשר אין לנו על הראש את הגביע. נ.ב: אני אופיר מלך הטריוויה מהצ`ט ומפורום הצ`ט.

roy_ma

New member
אני נותן הרבה כבוד לר``ג.

בצדק היא מוליכת הטבלה, אבל מה לעשות? מכבי עברה אתכם בגביע, ובליגה נחלוף על פניכם בשבוע הבא. יופי של קבוצה יש ב``זיסמן`` ומאחל לכם להגיע לגמר הפלייאוף.

חבל לך להיות מתוסכל

תסתכל על הדברים בצורה ענינית, ותבין שמצבכם טוב, רק בגלל שמכבי היתה בתקופה לא טובה, והצליחה להפסיד אפילו לאתא/מוצקין, ואי לכך הגעתם למקום הראשון, שבמהרה (עוד שבוע) תחזרו למקומם הטבעי (2). אין מה לעשות נגד מכבי, אם מצליחים לגרות אותה, ולגרום לה לחדד את חושיה, ולשחק בריכוז. לנסות לדמיין שיקחו ממנה איזה תואר העונה הזו, זה נראה לי אפילו לא כבדיחה גרועה, אין עדיין את הקבוצה שיכולה לנצח את מכבי בסדרה של חמש, או אפילו במשחקי הגביע, כשהם יודעים שהם מגיעים עם הגב אל הקיר. אחרי הכל יש לכם אחלה קבוצה בר``ג ואין לך מה להתבייש בה, ובמאמנה.

למעלה