אנשים... אני צופה עכשיו בסרט How high אשמח לקבל את הסאונדטראק שלו..
M Mr Darkness New member 19/4/03 #1 אנשים... אני צופה עכשיו בסרט How high אשמח לקבל את הסאונדטראק שלו..
P Peach on rocks New member 19/4/03 #3 איזה סרט טוב! מצחיק אש! אבל גם קצת דיסלקטי... בטח הבמאי הייה גם היי..
R Rappersdelight New member 19/4/03 #4 סרט ענקקקק תסתכל ב-www.fullalbums.net פעם היה אפשר להוריד משם את זה
M Mr Darkness New member 19/4/03 #5 אממ רשמתי את זה כבר לבד מתוך הכתוביות שבסוף הסרט... תודה בכל אופן...
S Sister G New member 19/4/03 #6 פסקול גדול!! אני זוכרת רק אתצ what's your fantasy אבל היה בסרט עצמו גם את DMX - Party Up אבל אני לא בטוחה שזה בפסקול
פסקול גדול!! אני זוכרת רק אתצ what's your fantasy אבל היה בסרט עצמו גם את DMX - Party Up אבל אני לא בטוחה שזה בפסקול
R riot gurl New member 19/4/03 #7 צודקת Party Up נמצא בפסקול יש לי אותו, זה אחד הדיסקים הכי מעולים - המלצה חמה! גם America's Most זה שיר ממש טוב, של רדמן ומת'וד מן
צודקת Party Up נמצא בפסקול יש לי אותו, זה אחד הדיסקים הכי מעולים - המלצה חמה! גם America's Most זה שיר ממש טוב, של רדמן ומת'וד מן
S Sister G New member 19/4/03 #9 חח רק בזכותך ידעתי על קיום הסרט ../images/Emo13.gif כשהשמעת לי ת'פסקול במחנה אומנויות אין, דיסק סוף הדרך
חח רק בזכותך ידעתי על קיום הסרט ../images/Emo13.gif כשהשמעת לי ת'פסקול במחנה אומנויות אין, דיסק סוף הדרך
I Itai S New member 19/4/03 #8 זה בפסקול, וכל מי שיקח את הסרט בDVD יוכל גם לצרוב את הדיסק, כי מקבלים את הסרט + פסקול מקורי. אני אישית צרבתי אותו, לקחתי לעצמי את המקורי והחזרתי לחנות את הסרט + דיסק צרוב והמוכר לא שם לב.
זה בפסקול, וכל מי שיקח את הסרט בDVD יוכל גם לצרוב את הדיסק, כי מקבלים את הסרט + פסקול מקורי. אני אישית צרבתי אותו, לקחתי לעצמי את המקורי והחזרתי לחנות את הסרט + דיסק צרוב והמוכר לא שם לב.