אנשים...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
אנשים...

כל מי שהיה בצ`ט היום בערב... שיחקתם אותה! תודה! (למי שלא יודע / לא שמע / לא ראה - עליתי לשידור היום בתוכנית ``על הד``ש ועל העוקץ`` בערוץ 7...) ולכל מי ששאל, אין לי מושג למה לא נתנו לי למסור ד``שים.. כנראה שקובי אוהב לרדת על אנשים, ולא לתת להם לדבר... וקצת קשה לי להכנס לדברי אחרים... זה באג כזה אצלי... בשבוע הבא - כולם - צריך למחות על זה... זה לא בסדר... מי שעולה בשבוע הבא - שימסור ד``שים בשבילי... ;-) אז לויליאם - תודה על הרעיון... אנשים עכשיו הולכים לרדת עלי (לכל מי שלא שמע... עכשיו גם אתם תוכלו לרדת עלי... אמרתי בשידור שהתחלתי ללמוד ארמית... כולם בצ`ט שכנעו אותי שזה לא פדיחות להגיד את זה, ושירה גל השתכנעה שזאת סיבה מספיק טובה להעלות אותי לשידור...) ולמיקי - תודה על הרעיון לשיר - זה היה טוב... ``יברכך`` של שלמה ארצי... חבל שיש את זה רק בקלטות... לא נורא... גם ``הכפירים`` זה שיר יפה, לא? למסטיק - תודה על השיר היפה... אנשים תקראו: ``שירה תעלי את בשמת מהר לפני שמשהוא ישבר תעלי אותה בלי שום תרוצים לפני שיהיו פה פיגועים תעלי אותה בלי בעיות לפני שיהיו פה צעקות`` נכון זה חמוד? אז סליחה לכל מי שהגיע עד לכאן... אני קצת (?) מחורפנת... סליחה... ותודה...

למעלה