אופס שכחתי את הקובץ
B B i z z y D New member 9/2/03 #1 אנשים אתם יכולים לשרשר לפה תמונות של קני בלי הכובע המוזר שלו? יענו עם השער והפנים לגמרי... טנקס
E elcool New member 13/2/03 #10 יש עוד מקרה אחד שראו לו את הפנים אבל כל השיער היה מגולח אז ככה שלא זיהו אותו בהתחלה
B B i z z y D New member 14/2/03 #12 בעצם.. זה לא קני עזבו אני מסטולה פשוט לא רואים את כל הגוף.. זה מישו אחר אני כבר לא זוכרת הנה עוד תמונה
בעצם.. זה לא קני עזבו אני מסטולה פשוט לא רואים את כל הגוף.. זה מישו אחר אני כבר לא זוכרת הנה עוד תמונה
T Towelie™ New member 10/2/03 #3 נראה דווקא לא רע... חשבתי שהוא לובש את הכובע כי הוא נראה כמו בוב המכוער! ugly Bob! "you told me you'r name was handsome Bob" משהו כזה... אבל... אם נחייה, נראה. *איך זה קשור?* *עם חבל!!*
נראה דווקא לא רע... חשבתי שהוא לובש את הכובע כי הוא נראה כמו בוב המכוער! ugly Bob! "you told me you'r name was handsome Bob" משהו כזה... אבל... אם נחייה, נראה. *איך זה קשור?* *עם חבל!!*
R richter New member 13/2/03 #5 היה פעם ב-sweet רקע של קני בתלת- מימד בלי הכובע אבל sweeet כבר לא קיימים אז אם יש את זה למישהו שיעלה את זה.
היה פעם ב-sweet רקע של קני בתלת- מימד בלי הכובע אבל sweeet כבר לא קיימים אז אם יש את זה למישהו שיעלה את זה.
B B i z z y D New member 13/2/03 #6 הממ כן באמת תעלו את זה יש לי כמה רקעים משם אבל אני חושבת שיש לי את קני עם כובע... מוזר
B B i z z y D New member 13/2/03 #8 והנה עוד אחת שרואים אותו בצד אבל תשרשרו עוד תמונות שלו בלי כובע..