אנשים...
אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה... פשוט אמרתי את דעתי כמעט בכל ההודעות ואין לי מה לכתוב שם יותר אז סתם רציתי לפתוח שירשור של בלה בלה בלה... שנדבר על מה שאנחנו רוצים... לא יודעת אם זה ייקרא
כי גם ככה אנחנו מדברים פה על הכל... סתם ספרו מה עובר עליכם בביצפר... מה חדש? אם יש מישהו שווה שאתם דלוקים עליו... אני אתחיל אם אתם רוצים... יש אחד חמוד שהייתי דלוקה עליו... אבל אחרי שבועיים שלא ראיתי אותו זה קצת עבר... אמממ... הביצפר נהיה קשה... חבל"ז... היום היה לי סולו טוק אבללל... לא הייתי בשיעור כי חזרתי מוקדם הביתה לא הרגשתי טוב ומה זה התכוננתי בשבילו... אני רק מקווה שכשאני אעשה אותו אני לא אעשה אותו לבד... מה איתכם? איזה באסה שאני לא יכולה לספר לכם על האופנה בביצפר ורק לפי מה שמתלבשים אחה"צ סופ"ש וכאלה... כי יש לנו תלבושת אחידה... עם עניבה וחצאיות מיני שחורות... חחחח (אמרתי לכם למה אני הולכת רק עם מכנסיים... ככה גם רוב הבנות... חחח...) בכל מקרה... שתפו פעולה... עד שהשרשור יהיה קטנצ´יק זה נראה מה זה מגניב שהוא קטן כזה... יאללה ביי מתוקים אוהבת אתכם! שירנההההההה מואהההההההההההההההה
אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה... פשוט אמרתי את דעתי כמעט בכל ההודעות ואין לי מה לכתוב שם יותר אז סתם רציתי לפתוח שירשור של בלה בלה בלה... שנדבר על מה שאנחנו רוצים... לא יודעת אם זה ייקרא