אנשים...

אנשים...

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה... פשוט אמרתי את דעתי כמעט בכל ההודעות ואין לי מה לכתוב שם יותר אז סתם רציתי לפתוח שירשור של בלה בלה בלה... שנדבר על מה שאנחנו רוצים... לא יודעת אם זה ייקרא
כי גם ככה אנחנו מדברים פה על הכל... סתם ספרו מה עובר עליכם בביצפר... מה חדש? אם יש מישהו שווה שאתם דלוקים עליו... אני אתחיל אם אתם רוצים... יש אחד חמוד שהייתי דלוקה עליו... אבל אחרי שבועיים שלא ראיתי אותו זה קצת עבר... אמממ... הביצפר נהיה קשה... חבל"ז... היום היה לי סולו טוק אבללל... לא הייתי בשיעור כי חזרתי מוקדם הביתה לא הרגשתי טוב ומה זה התכוננתי בשבילו... אני רק מקווה שכשאני אעשה אותו אני לא אעשה אותו לבד... מה איתכם? איזה באסה שאני לא יכולה לספר לכם על האופנה בביצפר ורק לפי מה שמתלבשים אחה"צ סופ"ש וכאלה... כי יש לנו תלבושת אחידה... עם עניבה וחצאיות מיני שחורות... חחחח (אמרתי לכם למה אני הולכת רק עם מכנסיים... ככה גם רוב הבנות... חחח...) בכל מקרה... שתפו פעולה... עד שהשרשור יהיה קטנצ´יק זה נראה מה זה מגניב שהוא קטן כזה... יאללה ביי מתוקים אוהבת אתכם! שירנההההההה מואהההההההההההההההה

EROTOMANIA

New member
יש הרבה קטעים..

תמיד מבקשים ממני לכתוב דברים בעברית ואז מתלהבים מזה... למשל היום איזה אחד שמסריח מסיגריות (פעם היה לי משהו עליו עד לאותו רגע שראיתי אותו מתנשק עם חברה שלו באמצע שריפה.) ביקש ממני לכתוב כמה משפטים ורשמתי את מה שעלה לי בראש.. "בי"ס זה בכלל לא כיף, לעשות ביד זה כיף" ושטויות ואז הוא ביקש ממני לתרגם..אבל לא יכלתי כי זה "לא קשור לבי"ס" (שכחתי איך אומרים באנגלית) ורשמתי לו את זה על פתק באנגלית והוא הראה למישהו אחר. מישהו כוסי. בכלל כל הבנים פה נראים .. ממש .. ממש .. טוב .. יש לכם שיעורי ESL?

לא מה זה השיעורים האלה?חחח

אני משתדלת כמה שלא לכתוב או לדבר בעברית... חחחחח.... כשאני מדברת הם חושבים שאני מצרפת... וכשאני כותבת הם חושבים שאני ערבייה... חחחחח... (אנחנו כותבים מצד ימין... כמו בערבית...) חחחחח.... בקיצור אם היו שומעים את הסולו טוק שלי היו כבר קולטים מה זה ישראל... הולילנד שהם נורא אוהבים...(ישו, כנרת, ירושלים, בית לחם) חחחחחח..... זה הכל... זה שהיה לי אליו משהו הוא פלרטטן כזה... וכל הבנות חולות עליו... והוא יענו מה זה מוזר... כל פעם שנגיד אני עוברת לידו וליד חברים שלו אז אני שומעת כזה... "´סתכל מי בא..." חחחח והוא מסתכל עליי... קסיל... חחחחחח..... הכי קורע זה שהוא עונה בלחץ:"אני יודע..." כזה בלי להזיז שפתיים שחס וחלילה אני לא אדע שהוא מדבר עליי.... חחחחח.... והקטע הוא שאני שומעת את זה... וממרחק של המגרש אני קולטת אותו עם חברים שלו והוא עם הגב אליי וכשחברים שלו "מבחינים" בי (יש לי מעיל ענק אני נראית כמו דוב... חחחח תכלת כזה...) אז משום מה הוא מסתובב... בקיצור ירדתי ממנו... הוא מוזר ולא ישיר... חחחחח.... הבנים פה חמודים ויש מעטים "הורסיםםםם" ויש מלאאאא מכוערים... את צריכה ללכת למקומות הנכונים... כדי למצוא חתיכים שווים!

sivani

New member
חחח יש אצלנו אחד בבצפר

ש...המ...יצא לי לדבר איתו פעם,התנדבנו ביחד בארוחת ערב קריסמס לנזקקים...והוא פשוט הבנאדם הכי שקסי שראיתי בחיים שלי (דרך אגב עדכון למי שמכיר את הסיפור-ירדתי מהביץ´ ההוא!) ו...הוא פשוט שקסססססססססססי וגם יש לו שם יפה (קורי) אוקיי אני אפסיק עכשיו, חברה שלי גם ככה קצת רוצה אותו. די,להפסיק
(יו הוא חמוד...) האאאא אני הולכת לפגוש את ג´ייסון סוף סוף, עם חברה שלי שהיא יוצאת איתו או משהו,הוא חמוד לאללה

EROTOMANIA

New member
חח דיי זה מתחיל להזכיר לי את פורום

אהבה בגיל ההתבגרות.. לא שזה משנה לי.הממ.. ESL זה english as a second languag .. אממ.. זה לעולים חדשים שקצת קשה להם באנגלית... אני לא ממש צריכה את השיעור הזה (למרות שהאנגלית שלי דיי דפוקה) ובסוף ינואר אני מחליפה למחשבים... קורי זה שם יפה באמת... יש קורי אחד שלומד איתי אנגלית.. הוא קצת דפוק אבל הוא נראה ממש ממש טוב. האמריקאים האלה.. טוב להסתכל עליהם. דיי קים, תשתקי.

sivani

New member
חחחח כן הא? לא נורא,

גם שיחות
זה לא רע בכלל ואפילו רצוי לדעתי. לי אין ESL כשהגעתי לפה לפני חצי שנה עשיתי את המבחן וקיבלתי את הרמה הכי גבוהה (5) ככה שאני לא צריכה עזרה באנגלית ואני לומדת עם כולם מערכת שעות רגילה לחלוטין :D אפילו כיתות IB (מתקדמים..), ומקבלת ציונים טובים בזמן האחרון,אני חכמה
(טחחח) האמריקאים האלה פשוט שקסייייים!

Pidimenopolis

New member
אמריקאים זה אחלהה,,אבל..

הם עצלניםם כאלה..כ"כ הרבה דברים מוזרים כאלה. חוץ מכל מיני אנשים שהם נחמדים אליי למרות שאין להם שום סיבה להיות נחמדים אליי...קריספי שיט. לא יודעת, אין הרבה אנשים שמלהיבים אותי כאן, אבל אלה שמלהיים אותי הם מהסוג שאני פוגשת פעם בשבוע באיזה פעילות של אחה"צ:| במיוחד איזה סאלי אחת, חמודה חמודה חמווודהההה אני בכלל גדלתי על עברית ואנגלית, לי אין בעיה..חוץ מחור עמוק באוצר המילים שלי..:|

orly 15

New member
עצלנים??? מוזרים??? ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo142.gif

מה יש לכם נגד האמריקאים????
מה רע באנשים נחמדים??? ציטוט: "כ"כ הרבה דברים מוזרים כאלה. חוץ מכל מיני אנשים שהם נחמדים אליי למרות שאין להם שום סיבה להיות נחמדים אליי...קריספי שיט".
ונכון שאמריקאים כאלה שקסים???
איכככס ישראלים! ערסים מגעילים או סתם דפוקים במוח, או חנונים או לא יודעת מה! אני צקועה באיזור נטול חתיכים!

Pidimenopolis

New member
אמריקאים הם משונים

ואין לך מה לעשות נגד זה זה תרבות אחרת. זתומרת, כמות האנשים בביצפר שלוקחים את עצמם יותר מדי ברצינות, או שעושים מעצמם משהו מיוחד.

יואו אורלי תקלטי שאמריקה לא מושלמת

אשכרה כל ההודעות שלך זה על זה שבאמריקה הכי טוב... אבל זה לא ככה... אולי לך טוב אבל לא לכולם ככה... אז די עם ההודעות האלו של:"יואו איך אתם אומרים דבר כזה? כל הבנים פה שווים כל האנשים נחמדים! לא עצלנים ולא שמנים ואמריקה היא גן עדן בלה בלה בלה..." טוב??? תודה חמודה! בה ביי... (ההודעה נכתבה לא בצורה תוקפת אלא בצורה חביבה ביותר שאפשר להגיד את הדברים האלה...) ביי קושקושים! לוב יו אולללל

EROTOMANIA

New member
אממ.. הם באמת עצלניים. בשביל

ללכת לזרוק את הזבל ולקחת את הדואר הם צריכים לקחת את המכונית איתם.. ESL זה כיף כי אפשר לעשות את השיעורים בשיעור הזה...ולקבל עזרה וכל החרא הזה.. וגם בשיעור האחרון שיחקנו קלפים.. וזה אסור אבל למי אכפת. אמריקה אמנם לא מושלמת אבל יש בה המון יתרונות...

EROTOMANIA

New member
ועוד משהו .. בקשר ל"נחמדים"..

הם באמת נחמדים וכל זה... (וגם דיי אהבלים..אבל לא חשוב) אבל הם נחמדים רק כי חינכו אותם, אחרת היו לי חברים ממזמן. אני מעדיפה את האנשים בישראל (כן כן עם כל הערסים והחרא הזה) כי הם יותר...ישירים.. לא יודעת.. למשל אחת החברות שלי הייתה חדשה (זה היה בישראל), ומעבר לכל הקטע הזה של להיות נחמדים ולדבר איתה, הצענו לה להסתובב איתנו ולצאת איתנו כי אכפת לנו, והיא הפכה להיות אחת החברות הטובות שלי..

וואי את מה זה צודקת... את בת נכון?

גם פה כמה שהם נחמדים הסקוטים האלה הם לא ישירים! זה מה שמעצבן! הם לא יגידו בואי תסתובבי איתנו אלא את צריכה להידבק אליהם וזה מה זה לא אני אז פעם אחת כמה בנות שאלו אותי לאן אני הולכת בהפסקה ואמרתי לא יודעת (בשבוע הראשון שלא הכרתי אף אחד) אז הם אמרו לי טוב אז נפגוש אותך במכולת... ושתבינו לא ידעתי איפה זה בכלל אז לפני ההפסקה הן ראו אותי ואמרתי להן שאני לא יודעת איפה המכולת אז הם אמרו לי לבוא איתן אז הלכתי וככה הכרתי אותן... כאילו איזה סתומות שנה עד שלוקח להן לקלוט... באמת בישראל החברה יותר טובה... לימדו אותנו מגיל קטן להתייחס יפה לילדים חדשים ועולים חדשים ולעזור להם להשתלב ולהכיר להם אנשים חדשים ככה שאנחנו כבר התרגלנו וזה כבר לא משהו חדש אצלנו אבל זה חדש שבמקום אחר לא עושים ככה וזה דיי מבאס כי אז לוקח יותר זמן להכיר אנשים ויותר מפדח כי אחרי הרבה זמן שאתה לא מדבר עם אנשים אז זה נראה מפגר ללכת בתירוץ של אתה לא מוצא את השירותים או משהו... זו דעתי... מזל שהכרתי אותם מוקדם יחסית... אבל למי שאין עדיין חברים שלא יידאג זה עניין של זמן... ואל תתבאסו כי הכל יהיה טוב.. בה ביי... לוב יו אוווווול xxxxxxx

EROTOMANIA

New member
כן אני בת....

באמת צריך להדבק אליהם... ואין לי מה עוד להגיד.......

אדי? דיברת אליי?

למה שאני אמרתי...? אה בקשר לעולים חדשים? קק דילה? פשל נחוי? נייט נייט...(לא התכוונתי לזה... רגע תן לחשוב...) לא יודעת.. בלאט... נדבר אחורי זה...

טוב אני לא יודעת מה איתכם אבל אני

רוצה יחס אז יאללה.... הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה!!!!! תגיבוווווווווווווווו אני מקפיצהההההההה מקפיצה..... ויאללה שזה יקפוץ כבר....

orly 15

New member
../images/Emo26.gifאמריקה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo142.gif

טוב אנשים, תקראו טוב טוב: אני לא אומרת שאמריקה מושלמת, אבל יש המון יתרונות, ואישית אני מעדיפה את החיים שם. אתם חושבים שהם משונים, כי הם שונים בהרבה מהישראלים, אז כמובן שזה שונה לכם! אני מעדיפה את האמריקאים. אתם לא. אלא תרבויות אחרות אבל מאוד מאוד דומות, הרבה יותר קל לישראלי להיקלט בארה"ב מאשר ב....לא יודעת....גרמניה למשל (סתם דוגמא). אני חושבת שמשהו ממש דפוק בצורה שמחנכים את הישארלים, לעשות מה שבראש שלהם, למשל איך שהם מתחצפים למורים שלי שום טיפת כבוד למבןגרים ואומרים למורה "לכי תזדייני" ולא שמים עליה וחושבים שהם בסדר. או שהם מנסים לגרום לפיטורים של מורה סתם כי הוא לא אוהב אותם או דברים כאלה. בכלל בבית הספר רואים כמה הישראלים יכולים להיות מגעילים ואנוכיים וחסרי כל התחשבות. אתם באמת לא רוצים דוגמאות.

וואיייייי הלוואייייי

שהיה פה חתיכים :(((( פה כולם מכוערים משהו פחדדדד חחחחח רק אלה שבכיתו יב´ ויא´ הם "כוסונים" אבל בבצפר השני "גננו" יש כמה חתיכים.. ואני ממשששש ממששש לא טובה באנגלית /: אני בקושי יודעת ליכתוב באנגלית יענו אני מבינה מה שמדברים איתי באנגלית ומזל שאני יודעת לענות חחח אבל בליכתוב באנגלית אני ממש דפוקה!! חחחח שירנו´ש איזה שפה מדברים בסקוטלנד???

למעלה