אנשים

Mike A

New member
אנשים

אני עוזב את הטראנס... נמאס לי מהמוזיקה הזאת... גיליתי את המזרחית, זאת מוזיקה עם רגש, מהלב..!! זוהר ארגוב, איזה קול, איזה מלך! מי צריך אפקטים כשיש נשמה!!!

Mike A

New member
מה אתה צוחק

אני רציני.... סלסולים זה כמו לשים LFO על קול של בן אדם.. איזה ענק!

Bunny F

New member
מיכאל...

אם אתה מתחיל לשמוע מזרחית אני נפרדת ממך

MidNight Flame

New member
רגע רגע... לפני שאתה יוצא בהכרזות..

אם אני והחברה שלך עוזבים אותך יחד - חשבת שאולי יש פה קונספירציה קטנה?

Mike A

New member
אבוי!

אני נקרע בין שני עולמות... החברה שאני אוהב והמוזיקה עם הנשמה...
מה עושים? אלוהי, עזור לי!

MidNight Flame

New member
ברור לך שאם אתה עובר למזרחית...

אתה לא מוריד לי רק את הפורום אלא גם את החברה שלך?

DX Elad

New member
מסכים איתך.

אבלללללל ראבק בן אדם לאן הגעת?!?!?! מזרחית?!?!! מה?!!?! זאת אחת הסגנונות שנשמעים בדיוווק אותו דבר אותו החרא!!! (אין לי בעיה עם זוהר הראשלצי) תראה את שרית חדדוב !? מזה הגועל נפש הזה?! היא ממוסחרת אחו שרמוטה אין לה מושג במוזיקה בגרוש!! שלא נדבר על "זמרים" (כן בטח) כמו מושיקו קפרה, בוזגלו, סטלוס (W-H-A-T T-H-E F-U-C-K!!!) איייייייייייכככככככססס פיחסה! במשהו אחד אתה צודק. בטראנס לילה אין רגש. לפחות בעכשוי יותר. בגלל זה התחלתי לשמוע/ליצור Ambient. מוזיקה עם סגנון! מוזיקה עם רגש! מזיקה עם כבוד!! לאומת זאת טראנס תמיד עשה לי טוב בלב ובנשמה. תשמע קטעים כמו Indoor - Shiva פרפרים בבטן... איזו גאונות! ההחלטה הקשה ידידי. יום טוב :)

HooK

New member
חחח הבן אדם הראשון בעולם שאומר

שמזרחית זאת מוזיקה ממוסחרת - LOL אני הייתי חושב על זה שוב....

DX Elad

New member
מזרחית לא ממוסחר?!

יאנו אני מצטט: תלך כפרה עלי, תנשק כפות רגלי, אתה נראה לי עבדי, אז תעוף מחיי (או משהו בסגנון) WHAATTTTTTTTTTTT THHHEEE FUCCCCCKKK?!?! באלוהים להביא לה כפה!

trancelover

New member
פחחחחחח מזרחית,..

בוא בוא אני יעזור לך.. תראה ת´סרט הבא : Liq´Crys´Vision אח"כ אתה כבר לא תוכל לחשובבבבבבבב על משהו אחר מלבד טראננננננס !!! אין דבר יותר מזה רגש תמיד יש, אבל עכשיו לא תמצא אצל כל הרכב, בשבילזה קמה עמותת ל.א.ג או ג.ל. פחחחחחח ל.החזיר א.ת ג.ואה ג.ואה ל.עד
בקיצר מה אתה מזיין תשכל מייקי, אם חברה משפיעה עליך אתה מזה דפוק, לא רציני, איך אתה קורא לעצמך בארשבעי פחחח,.. איך היא מחזיקה אותך בכלל תשתחרר אחי, עכשיו זה הזמן ליהיות חופשי ולעשות בלאגן.. אתה צריך עוד אפשרויות, אי אפשר לחוות רק עם אחת שנדבקת לך לחיים הטובים או שאתה כזה באמת, אז באמת המצב קשה ואף אחד לא יוכל לעזור פחחחחחח מזרחית הצחקת אותתתתתייייייייי

Mike A

New member
פחחחחחחחחח

נראה לכם באמת? מה אתם תופסים הכל ברצינות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלק מזרחית... מה לי ולזה? טראנס שולט ולעד
ואל תדאגו לחברה, היא גם תתחיל לשמוע טראנס בקרוב
ומייק - אם אתה אפילו רק נוגע בחברה שלי עם מקל של מטאטא אתה יכול להגיד להתראות למשפחה ולחברים (יש לך חברים בכלל יא הומו?)

למעלה