אנשים......!!!!!!

RozeMary

New member
אנשים......!!!!!!

יש לי שאלה שמעתי שיש אתר באינטרנט שילדים שמעריצים את עברי לידר מפרשים את השירים שלו.. מישהו שמע על זה? עם כן מה שם האתר? נ.ב... תשרשרו את הגיל ומאיפה אתם בארץ..בבקשההה...

המממ...

יש את "אבטיח", ויש לינקים בדף הבית שם הפורום... בכל מקרה, אני אירית, בת 17 עוד מעט, מקרית ביאליק... את/ה?

zz17

New member
איזה 1 זה אבטיח?

יש 1 שיש לינק אליו בתפוז אבל לא נראה לי שזה אבטיח. אני צבי בן 17 מבית אל(התנחלות(חור) ליד ירושלים...).

המממממממממממממממממממ

תעשה חיפוש על אבטיח, יהיה כתוב לך משהו בסגנון של "אתר עם פירושים לשירים ישראליים..." או משהו כזה... אממממממממממממממ לא אישי, אבל יש לי משהו נגד התנחלויות... בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע סולח לי, נכון?

zz17

New member
סבבה...

קודם כל לא אני בחרתי איפה לגור... אם אני הייתי בוחר זה היה באיזור תל אביב אבל אם היית קצת מכירה ת´התנחלויות לא היית כזה נגד כי יש גם שם אנשים נורמלים(קצת,אני למשל..)! ולא כולם כמו מה שמראים בטלויזיה נוער גבעות והשטויות האלה.

ואייייי

לא הבנת אותי נכון, אין לי משהו נגד כל המתנחלים, סתם נגד האידיאולוגיה שלהם והסיבות שלשמן הוקמו ההתנחלויות אבל עזוב, פורום עברי לידר, בוא לא נכנס לזה פה.. ועוד דבר, בטח לא משהו נגדך, להפך, עצם העובדה שאתה פה אומר משהו על הטעם במוסיקה שלך ומוסיקה=חיים, חיים=בן אדם! פחחחחחחח הסתבכתי עם עצמי קיצר, שכח מזה... וולקם שוב... מה עוד יש לך לספר על עצמך???

zz17

New member
הפורום הזה באשכרה מת!

איך דווקא פורום של עברי לידר כזה לא יצירתי?! בכל מקרה אני הגעתי לעברי לידר ככה... הייתי בפנימיה(הייתי)ובחדר שלנו שמענו רק גלגל"צ ואז חבר שלי הביא קלטת שהוא הקליט ת´2 דיסקים הראשונים של עברי לידר ואני ועוד חבר אמרנו לו להעיף ת´אומו הזה. (למרות שאהבתי כבר אז איזה שיר או 2). ואחרי הרבה זמן שמעתי בגלגל"צ את ´האנשים החדשים´ ופשוט נדלקתי.קניתי ת´דיסק השלישי ואחרי כמה זמן גם ת´ראשון והשני.

Shani5

New member
לא הכי קשור...

אבל זה מזכיר לי שבהופעה בצוללת לפני חצי שנה, באמצע השיר "על קו המים" עברי אמר את המשפט "לצאת מהשטחים" (זה היה משהו כמו: "הוא לא רואה כשטוב ושכולם שמחים, שהפנים שלו, לצאת מהשטחים" קיצור לי זה לא ממש הפריע, אבל סיפרו לי שמלא אנשים באו אליו אחרי ההופעה ואמרו לו שזה לא בסדר, ושהוא לא היה צריך להגיד את זה והכל... בלע. סתם רציתי לשתף

zz17

New member
עם כל ההערכה וההערצה(באמת)לעברי...

הוא גר ברמת אביב ולדעתי(יכול להיות שלא) קצת מנותק מכל הקטע עם השטחים אז הוא בעד לצאת כי זה נשמע הכי טוב.ודרך אגב אם היינו יודעים שאם נפנה התנחלויות יהיה שלום אז אני הייתי הראשון שיסכים(שאר המתנחלים לא..) אבל מישהו מאמין לפלסטינים?! ברור שהם ימשיכו בפיגועים!הם רוצים גם את רמת אביב. טוב זה לא פורום פוליטיקה אז אני יפסיק כאן לזיין בשכל.

ואייי את יודעת מה אני נזכרתי???

שבאחת ההופעות-נדמה לי בסיטי הול, הוא שר את על קו המים וטעה במילים, וכל הקהל טעה איתו, עד שפתאום כולנו שמנו לב שאנחנו שרים את הבית הלא נכון והוא נקרע מצחוק... נ-ק-ר-ע!

חן j

New member
אירית תקראי את ההודעה הזאת דחוף!!!!

אירית היי זאת חן שמעי, נראה לי שדברתי איתך בהופעה הזאת!!!! גם אני הייתצי בהופעה הזאת וזה ממש היה קטע מצחיק! יש לך תמונה שלך?

כן, אכן יש!

אבל אני לא יודעת מה הכתובת. תיכנסי לפורום באתר של עברי ושם תחפשי, צריך להיות כתוב!

יש אתר

וזה בכתובת שמסניפה חמץ כתבה אחלה אתר מומלץ לבקר שם ויש שם אפילו כמה פרשונים שלי :)) אני תומר בן 20 (עוד 7 שבועות) משהם

למעלה