איזה יום.. למדתי 4 שעות, ובבוקר לא היה גשם בכלל. גם חשבתי שהוא יתחיל רק בערב. אבל לא, המניאק לא יחכה לזמן שבו אני בבית, מתחת לשמיכה, הוא חייב להתחיל לרדת כשאני בבי"ס (לומדת רק 4 שעות, למזלי), ולא להפסיק כל עוד אני צריכה לרוץ להסעה הביתה.. הגענו לחד"א בקיבוץ ספוגות (ספוגות!) מים, לא כ"כ רצינו לאכול, אלא רק ללכת להתקלח ולישון.. אז עכשיו אני פה (פחות זוג מכנסיים רטוב וזוג גרביים רטוב), אוכלת גרנולה מדהימה (
דבר שני....... באיזה כיתה אתם שאתם עוד לומדים מתמטיקה? כאילו אני בי"ב ואני סיימתי עם זה שנה שעברה כי עשיתי 3 יחידות אז אצלנו עושים בי"א זה ממש מקל אם יש לכם בבית ספר משו כזה אז תעשו בי"א...... ואם לא... אז בהצלחה בכל זאת...........
ודרך אגב... גם אני התקשרתי לאקשן והאישה שענתה לי באמת נחמדה...... והיא אמרה שאני המתקשרת ה-20 שהתקשרה היום..... והם שוקלים את זה בכובד ראש האם לקנות או לא..... מקווה שעזרתי.....
אבל הרמה שלי לא עושה בגרות בי"א, כי ככה החליטו, ולא ממש אכפת לי.. אני באמת מקווה שכל המתקשרים יעזרו, וש-AXN יקבלו שכל וירכשו כבר את העונה ה-5.. כמה אפשר לחכות?! בוקר טוב!
קמתי לי היום בחמש וחצי לשעת 0. סיימתי ללמוד ברבע לשש, וגם זה במזל כי הייתי יכול לסיים בשבע. וכן- זה במערכת. מחר אני לומד משעת 0 עד רבע לארבע. וכן- גם זה במערכת. אוסי, עם 4 שעות לימודים ביום שני- בואי תתחלפי איתי, כל שבוע שרק תרצי.
עליי להזכירך שאני לומדת בבי"ס קיבוצי, ולכן מכיתה י´ ומעלה יש יום שמוקדש לעבודה (לקיבוצניקים כמובן. למושבניקים ולעירוניים זה יום חופש). ב-י"א זה יום שני. אבל- מי שלומד במגמת גרפיקה (או קולנוע, אבל למי אכפת מהם?) צריך ללמוד עם בשבועעים ארבע שעות ביום העבודה. אז לא רק שאני לומדת 4 שעות מעצבנות, אני עוד צריכה אח"כ ללכת לעבוד (ביום עבודה שבו אני לא לומדת אני עובדת מהבוקר, וקמה הרבה יותר מוקדם מהשעת 0 של כולכם פה, תהיו בטוחים..
). אבל אתמול הייתי כ"כ רטובה וקפואה שהחלטתי שאת השעות שלי אני אשלים מתישהו, ושהמקלחת קוראת לי.. (ורק אציין- אני לא מנסה לשחק אותה כאילו נורא קשה לי. רוב הסיכויים שהלימודים שלי יותר קלים משל רובכם, אבל פשוט כי זו הבחירה שלי..