אנשים!!

Dont Panic

New member
אנשים!!

הפורום לא זז מהצהריים!!!!!!!!
צריך לעשות משהו בנידון!!!!!!!
הפורום במצב קשה!!
אז הנה משהו שאני גם חייב לדעת וגם אולי יזיז פה משהו יש פה עוד מישהו שממש מכור לדרים כמוני ומקלטג כל שיר שלהם שקיים, שומר על הדיסקים שלהם בתוך כספת (טוב לא... אבל למען הרעיון), ושומע אותם 24/7? ועוד משהו, מישהו פה בכלל שומע את הסייד פרוג´קטס שלהם? ליקויד, פלאטיפוס, ג´לי ג´ם, טראנאטלנטיק וכו´ וכו´ וכו´ אהה כן, ומישהו יכול לספר לי איך Snow של Spock´s Beard? איזה סגנון, טוב או לא טוב, כל דבר בקיצור! אנשים!! תספרו כל מה שעולה לכם בראש!! העיקר שתהיה תנועה!!
בלי פאניקה! יובל

theriddler

New member
הממ...המממ...הממממ.

spock´s ebard אחלה! הם שילוב של (מה שטוב ב) gentle giant ...ו כל מיני מוטיבים של genesis ו elp אבל ממש אחלה... למרות שהחדש שלהם (snow ) פחות טוב מקודמיו....כל שיר שם 4 דקות (הכי ארוך הוא 7-8 ) ...הוא יותר שירים קצרים שכאלה אבל הקודמים V beware of darkness the kindness of strangers אחלה .... ממש מעולים

NiGa

New member
צ´מע...

האמת שמעתי טיפ´לה מלמלייזר הזה, שזה הסייד של לאברי, וקצת טראנסאטלנטיק, וסה"כ... בסדר, סבבה... זה.. משהו אחר שהם אוהבים לעשות... ליקוויד טנשן זה לדעתי הסייד היותר מצליח שלהם, בעיקר השני, כי הראשון די נפל... זה מין דרים מלודי, וטיפה יותר מבוסס על מבנים של מוזיקה קלאסית...

Uv Kruvi

New member
מסכים עם יותם...

אני חושב שליקוויד הכי מוצלח שמעתי כמה שירים של פלאטיפוס, וגם הם סבבה.... אבל... דיי ציפיתי מזה מנגנים של דרים...

theriddler

New member
transatlantic מוצלחים ביותר!!

שני הדיסקים שלהם!!! וגם explorer´s club!!! מומלצים מאוד!!

orbiti

New member
טראנסאטלנטיק

הם לדעתי ההרכב הכי טוב שקם בשנות ה90. רמת הלחנים שם גבוהה במיוחד, והעיבודים מאד מגוונים וטובים, בטח ביחס לדרים ת´יאטר (שאותם אני מאד אוהב, בלי שום קשר לעניין). שני האלבומים שלהם מומלצים במיוחד, אבל לא למי שמחפש יכולת טכנית גבוהה, כי אין שם כזאת בכלל. מי שמחפש לחנים מורכבים ובנויים טוב ימצא את מה שהוא מחפש.

NiGa

New member
וואלה צודק!

ממה ששמעתי של טראנסאטלנטיק, המוזיקה מאוד לא ברמה טכנית גבוהה, מאוד מלודית יחסית (לא השתגעויות של דרים שלפעמים אין לאפחד, חוץ מהם, מושג מה יש שם), ולחנים נורא מעניינים! מומלץ מאוד לבעלי לב חלש

cha ching

New member
טראנסאטלנטיק

להקה מצוינת.. אבל (וזה אבל מאווווד מאוווד חשוב!) אם ניל מורס לא היה הסולן, הלהקה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה. הקול שלו פשוט מגעיל. שונאת את ניל מורס! גועל נפש מרוכז!! ליקוויד להקה מצוינת! וגם לא צריך להתווכח בקטע של הסולן... כי פשוט אין :) שזה מעולה! :)

orbiti

New member
אני דווקא מאד מתחבר לקול שלו

לפחות בטראנסאטלנטיק הוא די מעולה לטעמי, מה שאומר שזה באמת עניין של טעם.

GUIDANCE

New member
אני דוקא...

מאוד אוהב את SPOCK´S BEARD החדש... זה שהשירים שם קצרים זה לא משנה כי כל הדיסק הוא בקונספט אחד... חוץ ממנו V מעולה והממ לא שמעתי את השאר... TRANSATLANTIC אחלה! יצא חדש לEXPLORERS CLUB אבל לא שמעתי אותו... צריך להיות מעניין. הקודם היה מגניב. יש את PLANET X שזה של דרק שרניאן הקלידן לשעבר. מתופף שם ורג´יל דונאטי שהוא סוס ויש שם איזה שיר שהוא דופק לכל אורכו דאבל סטרוקים עם הבייס דראם באיזה 200 BPM... חיה! מישהו שמע את דיסק המחווה לRUSH שחברי דרים השתתפו בו בזמנו? יש שם דברים מגניבים ביותר!

theriddler

New member
snow?....יש שם פחות דגש על הקטע ה

מוזיקלי המתקדם..... ויותר דגש על המילים....לכן כל השירים הם יחסית פשוטים ..... אופיר......תשמע את הדברים הקודמים שלהם....beware of darkness.......ענק! ה explorer´s club החדש אמור להיות טוב זה עם myung וlabrie bozzio(אם אני לא טועה) ו marty friedman! צריכים להות שם דברים מעניינים והtribute של rush ....אחלה..... כמובן שאני מעדיף את המקור :)

למעלה