אנשים!!

Dont Panic

New member
אנשים!!

אני הצלחתי להניח את ידי על 4 בוטלגים של דריםםםםםםם!!!! אני עשיררררר!!!! $$$ הבוטלגים הם: *Acoustic Dreams (ביצועים אקוסטיים של שירים מכל מני אלבומים) *Beacon Theater (הופעה של שלושה דיסקים משנת 2002 שכוללת בין השאר את כל 6DOIT) *הופעה בקנדה בת שני דיסקים, שבה הם חיברו את Metropolis pt.1 יחד עם Overture 1928 מה שיוצא ממש טוב, ומראה את ההמשכיות. כולל גם את הסולו לייב הכי טוב של פאטרוצ´י *ואחרון חביב, "Cleaning Out The Closet" כולל כל מיני שירים שהוקלטו ולא יצאו לאור, כמו Eve ו Cover My Eyes אם מישהו רוצה פירוט מלא של השירים שיבקש :) בלי פאניקה! יובל

NiGa

New member
אפשר לשאול...

איך?! מזה הבוטלגים האלה? מאיפה הם הגיעו? איך משיגים אותם? וכו´...

Dont Panic

New member
אז ככה,

דבר ראשון, הדרך הכי טובה היא קשרים בארצות הברית כי שם יש חנויות Underground כאלה שבם אתה יכול להשיג כל דיסק נדיר (לפעמים בתוספת תשלום) אם יש לך מזל, אתה יכול למצוא כמה מהם באוזן השלישית, כמובן שהם נחטפים מיד כשהם מגיעים, אתה יכול גם לנסות להזמין אצלהם את הבוטלגים הפחות נדירים כמובן שהדרך הכי פשוטה (אבל הכי יקרה) היא פשוט להיות חבר במועדון המעריצים הבינלאומי של דרים, ולקבל את הבוטלגים כחלק מהמנוי במקרה שלי, זה היה הקשרים בחו"ל :) בלי פאניקה! יובל

theriddler

New member
WOW!!

א. acoustic dreamsמסתובב לו בקאזה....רק צריך לחפש......הרבה זמן. ב. live in beacon theater ...יש באינטרנט איפה שהוא....אני אתן לכם את הלינק עוד כמה ימים (כשיהי לי זמן למצוא) ב.cleaning out the closet....גם ...נמצא בקאזה.... תנשום!

למעלה