אנשים...

^hunter^

New member
אנשים...

אתם עושים QUICK START או NEW GAME ? וכמה ליגות בבאקגראונד וכו´??? המחשב שלי הוא פנטיום 2 350 מגה הרץ... 96 רם (אם אני לא טועה..) ורציתי לדעת כמה ליגות אתם ממליצים לי להריץ ובאיזה תצורה כל אחת...

ליטן א

New member
המממ...

אני עושה "משחק חדש". לא יודע, לא מסתדר לי עם "ההתחלה המהירה" הזאת.. ליגות ברקע - נשמע לי טיפשי. המחשב סתם חושב יותר מידיי, ואי אפשר ממילא לאמן שם, אז חבל על זמן החשיבה של המחשב. לגבי ההמלצה - לי יש פנטיום 2 333 מג"ה, ואני עובד עם ליגה אחת כל פעם, למרות שגם כשהרצתי 2 ליגות במקביל, זה עבד לא רע.. מה אני אגיד לך... תנסה, ומקסימום תפסיק את הליגה, ותתחיל מחדש..

kaizer souza

New member
אני לוקח ליגות ברקע

אפשר במשך המשחק להפוך את הליגות שברקע לפעילות, ואז לאמן בהן. אפשר לאחר מכן גם להחזיר אותן שוב למצב רקע, בתנאי שאתה לא מאמן שם עדיין. אם אתה בוחר ליגה ברקע, המשחק אמנם פועל לאט יותר אך בצורה נסבלת (לפחות אצלי, פנט´ 3 600, 128). המחשב גם לא משקיע הרבה זיכרון במשחקים בליגות שברקע (הוא דופק תוצאות בלי רישום סטטיסטיקה, ואירועים במשחק, אבל תוצאות הגיוניות בד"כ, והקבוצות הגדולות מתברגות בצמרת). הסיבה העיקרית שאני שם ליגות ברקע - לשמור על רמה גבוהה של הקבוצות בהן. פעם שיחקתי 10 שנים בליגה הטורקית עם פנר´ ולא בחרתי עוד ליגות, והרמה באירופה נהייתה גרועה... וגם כל השחקנים מבוגרים. בחירת ליגות ברקע גם מגדילה את מס´ השחקנים בדאטה-בייס.

dylan

New member
מתוך החוברת שמצורפת למשחק

טבלת הגדרת ליגות מומלצת המעבד/ זיכרון/ מספר הליגות שכדאי לבחור (ליגת רקע נספרת כחצי ליגה) כל סוג/ 16מ"ב/ 1 (1 לכל היותר ולא משנה המעבד) פנטיום 133-200/ 32מ"ב/ 2 (3 לכל היותר) פנטיום 200-350/ 64מ"ב/ 3 (6 לכל היותר) IMAC 233/ 32MB/ 1 IMAC 300+ /64MB/ 4 פנטיום 350-400/ 64 מ"ב/ 6 (6 לכל היותר) G3/G4 /128MB/ 16 פנטיום 400 ומעלה/ 128מ"ב/ 10 (15 לכל היותר) פנטיום 400 ומעלה/ +256מ"ב/ הכל

ליטן א

New member
המממ...

כלומר, הגרוטאה שלי, 333 עם 128 מג"ב זיכרון פנימי, יכולה להכיל 6 ליגות בו-זמנית... מעניין יהיה לנסות את זה..

tomash11

New member
לא בטוח...

זה מקסימום..לא?...מקסימום זה אומר נראה לי שזה יעבוד אבל לא מומלץ... לי יש פנטיום 350 עם 64 מגה זכרון ואני מריץ 3 ליגות, זה כמה שמומלץ ובכל זאת המשחק זז יחסית לאט (יחסית למנג´ר הקודם שרץ על אותו מחשב לפחות פי 3 יותר מהר). חלק מהאיטיות נובע גם מכך שיש יותר דברים לעשות בכל קטע, יש תקשורת ויש יותר הודעות, אבל אם אני מנסה להשוות אז המנג´ר הזה רץ לאט יותר פי 3-4 מהקודם ובקודם היה לי איזה ארבע ליגות בראשי ועוד שלוש ברקע.

BullsDuDe

New member
אני מריץ את ה-4 הגדולות...

וזה רץ לי בסדר גמור היו פעמים שהוספתי את הליגות הצרפתית וההולנדית וגם לפעמים את הפורטוגלית וזה עבד לי בסדר גמור. יש לי מחשב 350 ו192 זיכרון. לפי דעתי אתה יכול להפעיל 6 ליגות במקביל וזה יעבוד בסדר גמור

tomash11

New member
כי יש לך 192 מגה...

יש לך זכרון פי שלוש משלי, מה אתה רוצה?...זה נתון קריטי למהירות של המשחק שלך ולסיבולת של המחשב. לי יש רק 64.

קיר קמט

New member
אני מריץ 10

לא זוכר כמה זכרון יש לי אבל הליגות זה תמיד הארגנטינית, ברזילאית, איטלקית, ספרדית, אנגלית, צרפתית, גרמנית, הולנדית, ופורטוגזית בד"כ. טוב , אז תשע. אבל כשהייתי בליגה השוודית זה היה 10 ! וגם בליגה הקרואטית ! (ניקו קראנצ´ר כוכב עליון....)

BullsDuDe

New member
לבחור ולהריץ ברקע זה לא משנה כי....

שאתה בוחר ליגות בהתחלה אז הוא שואל אותך איזה ליגה אתה רוצה ואת השאר הוא שם ברקע

yomaster

New member
זה מאוד עוזר להריץ ברקע

בעיקר אם אתם אוהבים לפתח שחקנים צעירים, כי ככה המאגר שחקנים, בעיקר של שחקנים צעירים ולא יודעים הוא הרבה יותר גדול. תמיד בכל אופן מומלץ להריץ את האנגלית ברקע כי יש שם קבוצות עם איזה 20 שחקנים מתחת לגיל 18, אסטון וילה לדוגמא.

talking heads

New member
אני שם

את האנגלית הספרדית והאיטלקית....רק מה שצריך.... ככה המשחק עובר הרבה יותר מהר....חוץ מזה למה אני צריך את כל הליגות האלה בכלל? יש לי מספיק שחקנים זולים וטובים בליגות האלה {ליגה ארגנטינאית וברזילאית לא צריך לשים כי כולם שם אוטומטית טובים וזולים.....}

למעלה