אנשים.......

האדמור

New member
אנשים.......

האדמו"ר היה במיפגש..נכון ל10 דקות. האדמו"ר ראה כ20 נשים יפות שם. האדמו"ר באמת מכוער??? שום מסר אישי מאישה.. לא צילצול טלפון. מיספר טלפון לא הוכנס לכיסו בסתר. נשיקה לא נישלחה לאיש. האדמו"ר פורש מהפורום וחוזר לכולל. האדמו"ר חוזר לרבנית. שבת שלום אנשים.

כפרה........../images/Emo150.gif

איך שאתה אוהב לדוג נציקות... מוווווווואה!
מAני

דניאלה1311

Active member
מנהל
חזרתי מהפסטיבל היה מה זה מצחיק. יאללה בנות בשנה הבאה אם ירצה השם, או אם תרצה מה שמה, נפגש אנו הנשים בפסטיבל מספרי הספורים בבוקר של נשים, אני שאגתי רוב הזמן בקולי קולות. כמובן פגשתי את מקסימה שם, היה כיף לראות פנים מוכרות. היה כיף לקרוא עכשיו את כל התגובות על אתמול. אינשאללה נפגש בקרוב שוב.

דניאלה, באמת היה אדיר!!!!!!!

ישבנו בשורה ראשונה 10 בנות, כולן בנות 50+ ולא הפסקנו לצחוק... מהרגע שהגעתי חיפשתי אותך, האם גם "מקסימה" שלנו היתה שם???? האמיני, שזה מה שמוסיף בריאות וצבע לחיים... אינשאללה שרק נצחק (גם בדרך לבנק (
) חקשמייח

דניאלה1311

Active member
מנהל
כן, ממש אדיר איך ששמעתי שמתקיים שוב בוקר נשים, אחרי שראיתי את הקודם בטלויזיה לפני מספר שבועות החלטתי זהו, למרות שאני לא מאלו שמוכנות לנסוע להצגה או בלט אבל לזה הייתי ממש חייבת, קצת צחוקים בימים טרופים אלו. לא מקסימה לא הייתה, מצטערת שהתבלבלתי לא זכרתי שאת חונה לרגע, סליחה סליחה. לא ראית אותי כי ישבתי בצד על כסאות לא מסומנים ומיד יצאנו כי היינו צריכות לנסוע לתל-אביב. אבל היה נחמד לראות אותך. נקוה להתראות בעתיד הקרוב שוב, רק בשמחות כמו שאומרים.

maxima

New member
דניאלה..............

רק היום ראיתי את סיפורך על הפסטיבל אני הייתי ביום רביעי בערב על מיסטיקה עם רפי קרסו היה ערב מדהים

צילצלנו אבל לא ענית ... ../images/Emo56.gif

באת, הרחת, ראית והסתלקת. שבת שלום לך ולרבנית.

אדמור. לו ידעתי../images/Emo8.gif

אתמול, שאתה מתכוון לכתוב היום, יותר מחמש מלים בכותרת. הייתי משתדל להגיע למפגש. נצ´יקות לא היית מקבל ממני. זו המחלקה של חונה´לה
אבל חיבוק אמיץ בנוסח בגין-סאדאת , כמנהג הלבנט. היית מקבל גם מקבל. בן, בן. רות. סוף.

שילה1

New member
ככה אדמורי?../images/Emo140.gif

כל יום להוכיח לך מחדש. לא יודע שאוהבים אותך. חשוב עלינו בכוילל שבת שלום לך

למעלה