אנשים!!!!!!

seafox

New member
אנשים!!!!!!

הפורום הזה מת!!!!!תתחילו לדבר על דברים...אפשר על נגנים,שירים,קטעים.... תפסיקו לגרום לפורום הזה להיות יבש!אני נכנס לכאן במטרה לראות משהו חדש ואין. מה עם לדבר על סטיבי ריי ווהן? בי בי קינג?ביבי נתניהו? פט מתיני?רון קארטר? הרבי הנקוק? עוד הרבה אנשים שעושים את הג´אז ואת הבלוז למה שהם... אנשים...תראו שאתם חיים!!!

maor77

New member
ידידי

גם אני כתבתי את ההודעה הזאת כמו שלך בפורום הזה אבל אני עשיתי יותר דיברתי עם תפוז ואחרי החגים יש לי פגישה על ניהול הפורום הזה כמו שצריך

seafox

New member
אני שמח שמישהו יעשה את זה...

כי לי אין מושג בעניינים האלה...אולי באמת צריך להחליף כאן מישהו...

bralon1

Member
אני ח...........י ../images/Emo13.gif

ועם כבר אתה רוצה סתם לדבר, אז האם ראיתם השבוע בערוץ 10 את קונצרט השלום של מאקס רוץ´ (נראה לי זה היה ביום א´ או ב´)? ד"א, היום בערב בערוץ מצו יש ערב מיוחד לבאדן פאוול (הגיטריסט הברזילאי) שבו הוא מופיע פעם אחת בסולו ובפעם השנייה עם הטריו שלו. (זה אמור להתחיל נראה לי ב-10:00 בערב).

Uri T

New member
יצא לי לראות...

קודם כל אני חוזר לפורום אחרי תקופה ארוכה שלא ביקרתי בו, ואני אנסה להצטרף למאבק להחייאת הפורום. יצא לי לראות את קונצרט השלום של מאקס רוץ´ חלק ב´. היה קונצרט מעניין שנגע בעיקר במוסיקת עולם אך גם היה בו לא מעט ג´אז ואפילו טיפה בלוז (מאקס שר שיר בלוז קצרצר...היה דיי נחמד אבל טוב שהוא רק מתופף
) אני אישית נורא אהבתי את היפנית שניגנה על הגיטרה המוזרה...וואוו איזה כישרון יש לבחורה. בכל אופן היה מעניין אבל זה לא היה מרשים מאוד ומאקס היה דיי פסיבי בהופעה.. הייתי מעדיף לראות קונצרט כזה שלו יחד עם הרכב יותר ישן...יחד עם צ´ארלי ודיזי

bralon1

Member
אני לא חושב שזה היה גיטרה

מה שהיא ניגנה, בכל אופן, גם אני אהבתי את הנגינה שלה.

greblin

New member
זה לא היה גיטרה

אני הייתי במופע הזה של מקס רואוץ´ בשנה שעברה. זה כלי נגינה יפני כזה, פעם ראשונה שראיתי כזה, מוזר קצת אבל נחמד...

bralon1

Member
ד"א אם אנחנו כבר מדברים על כלים

מישהוא יודע איך קוראים לכלי ההודי אשר דומה לגיטרה ואם כן איך קוראים לו? (אם אפשר, עדיף באנגלית). תודה מראש

למעלה