אנשים..

• פותח הנושא PopPy
  • פורסם בתאריך

PopPy

New member
אנשים..

מחר הייתי אמורה להתחיל את היום הראשון בתיכון (אימא´לה!)- ושלא תטעו, לא מדובר במעבר מהחטיבה לתיכון, אלא מעבר מיסודי לתיכון (ערים מוזרות בהן יסודי זה א-ח ותיכון זה ט-יב..). אני לחוצה פחד, ואני משתגעת מחסור הודאות בנוגע לשביתה. כבר חצי יום שאני מחפשת את רשימת בתי הספר השייכים לארגון המורים העל יסודיים/רשימת בתי הספר השייכים להסתדרות המורים העל יסודיים, כדי לדעת מה קורה איתי מחר.. אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה?

gp53

New member
אותו דבר בקשר אליי

רק שעשו לנו ביום שישי הכרות עם הבית ספר. 4 שעות של הסתובבות. הכי כדאי לך זה לשאול את המזכירות של ביה"ס וכבר יגידו לך.

אני עד עכשיו מכיר כמה סוגי בתי ספר

א-ח ז-יב אלה המוזרים היחידים

idan3k

New member
אני באותו מצב בדיוק! אבל

למה ערים מוזרות? רמת-גן לא עיר מוזרה! ובר"ג לא רוצים לחטב בכוונה - אני חושב שעדיף ככה...

Jelly Beans

New member
בעעעעע

גם אני עולה לתיכון! אבל זה כיתה י´.. אבל בכל מקרה לא אכפת לי אם יהיה שביתה כי אני לא לומדת מחר!!! תקנאו!!!!!!!! יש לנו בית ספר קיבוצי, ולכל שכבה יש יום חופשי ביום אחר (כלומר, לומדים 5 ימים בשבוע) והיום החופשי של י´ הוא יום ראשון! חי חי

n k

New member
גם אני ../images/Emo55.gif

ורמת גן לא מוזרה
בעיני זה בעצם עדיף שאין חטיבה... אם אנ´לא טועה כל התיכונים שייכים לארגון המורים ורק בחטיבות הביניים צריך לבדוק...

עפריקי

New member
הא?!../images/Emo67.gif

גם לנו (באשקלו´´´´´´ן) יש שביתה... למה רמת-גן מוזרה?! ולא טעית... זה נכון....=

swirrrly

New member
אני גם לתיכון, אבל..

אצלנו לא הייתה שביתה
המחנכת היא לא ארגון
אבל בעצם זה טוף... כי... עד שהתכוננתי נפשית! שיו........................ הייתי מספרת לכם את מה שעבר עליי ביום הראשון, אבל יש לי תחושה מוזרה ופרנואידית, שאולי יש ילדים משם שגולשים בטוף אופיק, ויכול להיות שהם יזהו אותי אז זה.. לא טוף. אבל....... שתדעו שבכיתי המון בשירותים בבי"ס, ואני גם אגיד שאיחרתי קצת. וזהו. לא אומרת יותר
גם כן-כן, סיימנו מוקדם..
כאילו. כולם הרימו את הכסאות.. אז אני מניחה שסיימנו
אהההההההההה!! מה אם לא?
אבל ראיתי עוד ילדים יוצאים.. אז.. זה בסדר.. חחחחח אני הייתי היחידה מכל בי"ס, אני חושבת, שחזרה ישר הביתה!
הייתי גלמודה בתחנה. חנונית אהבלה שכמותי .......
בעעעעעעעעעעע אני מה זה מתוחה.... עבר עליי המון (טוב, מעט, אבל בשבילי זה המון.. אני ילדה מאוד סגורה ולחוצה.. בשבילי זה היה .. לא קל) אבל אני חושבת שיהיה לי כיף השנה. אויש אני כל כך מרגישה מוזר עכשיו, אני שמחה שיש לי את אוף טופיק לחזור אליו. גם אני מתכננת אחה"צ לעשות סבב טלפונים.. הממ.. אוח, אני כל כך מוזרה עכשיו! אבל אני גם מרגישה המווווווווווווווון הקלה ושחרור, אך מצד שני חששות. קלטתי רק 2 שמות מהכתה החדשה!! טוב, גם הרבה לא הגיעו..
אוקי. זהו. (כשאני קוראת שוב את ההודעה הזאת... אני נראית לעצמי ממש ממש אהבלה. אבל.. אני אחיה עם זה.)

למעלה