אנשים!!! חייבים פשוט חייבים לקבוע שעה לצאט!!!! וזה סתם ליצן אוף..עכשיו אין פה אף אחד בטוח!!!
S skid girl New member 15/8/02 #1 אנשים!!! חייבים פשוט חייבים לקבוע שעה לצאט!!!! וזה סתם ליצן אוף..עכשיו אין פה אף אחד בטוח!!!
N NiGa New member 15/8/02 #2 בואו נקבע אז... כל אחד יזרוק שעה (תעגלו לכל חצי שעה) השעה שתופיע הכי הרבה נעשה צ´אט... חחחח
N NiGa New member 15/8/02 #4 חלש שעת ניר... חחח אמממ טוב נראה לי בסדר 0:00... אפשר אפילו 23:40 (אחרי של מי השורה...)
S skid girl New member 15/8/02 #5 נשמע מצוין!! חוץ מהלילה..אני לא יכולה היום...תסלחו לי...בצער רב למרות שאני מתה כבר שיהיה צאט לדרים ולא רק לכל מיני ילדים קטנים סוטים שפותחים חדרים סטייל "מאוננת לך.." וצאט מטאל שיש רק לפעמים יש שתי ילדות בנות 5 שרבות על לימפ ביזקיט וכל החרא הזה..נו באמת...
נשמע מצוין!! חוץ מהלילה..אני לא יכולה היום...תסלחו לי...בצער רב למרות שאני מתה כבר שיהיה צאט לדרים ולא רק לכל מיני ילדים קטנים סוטים שפותחים חדרים סטייל "מאוננת לך.." וצאט מטאל שיש רק לפעמים יש שתי ילדות בנות 5 שרבות על לימפ ביזקיט וכל החרא הזה..נו באמת...
N NiGa New member 16/8/02 #7 תגידי שעה שאת רוצה ממושקה! חחח 0:00 מספק אותי... אבל אמרתי 23:45 יספק אותי יותר...