אנשים!

לאנה

New member
אנשים!

תקלטו!, יש לנו דף קהילה!, או איך שקוראים לזה!, אההההה!, אני מופיעה בו!, אנשים!, אל תשימו לב, אני קצת מחורפנת היום...... אתם רואים את "תפוז>פורומים>בנות גילמור>פורום"?, תלחצו על ב"ג ותגיעו!, אה, ותודיעו לי אם גם אצלכם במחשב אני מופיעה ב"מחברי הפורום".

את פה!!! לאנה, טוויני!!!!!!!!!!!!!!

*מאושרת* איזה כיףףףףףףףףף!!!!!!! כמה זמן לא הייתי פה! (י-ו-מ-י-י-ם, ugh...) סליחה, אני יודעת, הודעת צ´אט, מה איכפת לכם, פעם אחת. *שיעול* אחת... חה! *שיעול*

לאנה

New member
חחחחח.....

אהבתי את ה"*שיעול* אחת... חה! *שיעול*"!, לייק ווי סד וואנס - ווי הב דה סיים סנס אוף היומור! וכדי שלא יהרגו אותי - מהר!, תסתכלי על הדף קהילה!, או וואטאבר, אין לי מושג איך קוראים לזה.....

אווו!

הלכתי לזה פעם אחת! וראיתי אותי... ואותך... ואת עודד...
קראתי לאחות שלי, והתלהבתי, ואז היא התלהבה, ואז התלהבנו ביחד...... סיס! איזה אושר לשמוע (לקרוא...?) את קולך (אמ, כתיבתך...?
) בשנית! *סניף, סניף* נ.ב - ב"סניף, סניף" אני לא מסניפה סמים או משהו, אני פשוט, אמ, ´מושכת באפי´, כפי שאומרים בעברית נכונה. היי, אתם יודעים שיש לי חברה שאנחנו תמיד צוחקים עליה שהיא מסניפה אורגנו? (הקוראים: WTF?!) לא, פעם כולם באו אליי למובי נייט, והזמנו פיצה. אז היא לקחה שקית כזאת של תבלינים והריחה את זה כזה מרחוק ומלמלה כזה "היי, יש לזה ריח טוב..." ואז היא פתחה את זה וקרבה את זה לאף שלה והריחה וכמעט נחנקה. אנחנו כמעט נחנקנו מרוב צחוק... זה היה לפני איזה שלוש שנים ועדיין כולם יורדים עליה על זה... בכל אופן, אין לזה ש-ו-ם קשר לב"ג, נכון? טוב, היה את הקטע עם הדף קהילה... אני אסתום עכשיו. (אבל לא להרבה זמן)

לאנה

New member
*נופלת על הרצפה*

שמעת פעם על הסנפת דבק?, שיט!, לא קשור!, אל תגיבי!

למעלה