אנשים...

MחושגZ

New member
אנשים...

מישהו יכול בבקשה להעלות לפה את הליריקס של השיר של סאב והצל ונראה לי גם צ´אקי (?) שהשמיעו בעסק שחור ביום חמישי- "זזים עם הבאס" משהו כזה...

belistirs

New member
אמרו

אמרו לי שהלינק לא עובד אז אם הוא לא עובד לך אז דבר איתי באי סי קיו 160280404

2PAC4EVER

New member
אני יכול...

אבל באמת, כי הקישור שלך לא עובד,.. אצלי לפחות... קבלו: BOUNCE גבריאל: BABY YOU CAN BOUNCE LIKE US ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס & IT MIGHT SOUND CRAZY היפ הופ בעברית THAT´S AMAZING DON´T DOUBT THE FACT THAT BABY YOU CAN BOUNCE LIKE TACT הצל: אני שלאגר אסקימו לימון ,הנה אני בא, תנו בפעמון השטיח האדום יש לי ת´מפתח של העיר הצל והאור פה תשימו ת´ידיים באוויר מפציץ במות מת"א ועד קהיר, אני מזהיר אף חור בעיר אני לא משאיר לא מיטבתה אבל אני זה עם השפיץ כל חריץ נפיץ אני מפציץ בוא בוא תציץ אני בא עם מעיל עור לימוזין שחור בלונדה מקדימה שחרחרה מאחור ת.א.ק.ט שומעים בכל חור את ההצלחה הזאת פשוט אי אפשר לעצור! בחיי, אין סצנה בילעדי MENAGE A TROIE מי? ME MYSELF& I עד מתי אין סוף לנדודי IF I´LL DIE אל תגידו, אל תגידו די פזמון: BABY YOU CAN BOUNCE LIKE US ידיים בשמיים כי אף פעם לא נמאס מזומן אל הכיס נכנס לבוש בקלאס כולם זזים עם הבאס & IT MIGHT SOUND CRAZY היפ הופ בעברית THAT´S AMAZING DON´T DOUBT THE FACT THAT BABY YOU CAN BOUNCE LIKE TACT גיא: בהתחלה כולם דיברו שמעו על צ´אקי די אלון ואז נכנסתי לתמונה דופקים בנות בבית מלון מביא אותם אל השכונה מכניס ת´חברה לתמונה נותנים להם על השטיחים לא ללכלך את המיטה קאליפורניה, הכל התחיל מהשירים ישבתי וכתבתי, נפתחו לי הקלפים בחרתי את המלך, קונה בתים נוצץ כמו כוכבים, מפוצץ יהלומים רק תבין, יש לי דברים שבן אדם ממוצע חולם עליהם כוסיות, רכוש, מכוניות יפות שומר עליהם קולט ת´דאווין מאז ה- V3 60 מעלות עולות בסוף הסנוביות רוצות, משתין עליהם פזמון חוזר.... צ´אקי די: EVERY DAY, EVERY NIGHT חורף עד הקיץ פותחים בנות כמו חשבונות בנק בשוויץ RIGHT, אצל התאקט מאות דולרים מצטברים בתוך צנצנת כספת מפוצצת עד הסוף ולא ננעלת I´VE GOT SOME FUCKIN´ GIRLIES מחכות לי בנתניה גג פתוח לא פנטזיה ZEPPY ZEPPY ON שמפניה לא נגמר זהב לבן על הצוואר TO MATCH THE FUCKIN´ EARINGS שקניתי לתמר איזה מאמי, פגשתי אותה בבית מלון מיאמי בערב מועדון, ב-vip אני ורמי לא ניגמר לי I´M ON THE PHONE WITH ELIASI I CATCH A FLIGHT לבן גוריון חכה, עוד לא נימאס לי זורק שקלים אחי WE MAKE A FUCKIN´ PARTY בקבוק של ויסקי ושתים עשרה בקרדי שני מרטיני לזאתי פה עם החוטיני TACTI, LACKY, CHUCKY, FUCKIN´ HOES & LAMBORGHINI סאב: כל הסצנה בדרמה בובה פראית, דוסון קריק אני כולי בלינק בלינק ROCKIN´ ציונות בשיק למרו מרו מזרון מלא פולוס דינרו נהנה מהמקצוע, מתפרנס ממנו עושה ביט במערה החשמלית אי קרמבה! מחתרת יהודית כמו חסמב"ה הבנת? טבעת יהלום, כוס קריסטל טס לניו יורק במחלקה הראשונה, אל- על נשים בתור אחי שלוש שנים תמרור עצור אצלי סלקציה בכניסה שאלוהים ישמור אותי שום דבר כבר לא יעצור אותי אין מולי אף לא אחד שיעבור אותי חולה על המיקרופון פארק הירקון יהיה דוגמא לנצח נוקע את הרגל ועולה על הבמה עם דלי וקרח לא הופעה זה רצח המקצוען, בווגאס מזומן על השולחן מי איתנו כאן פז: BABY YOU COULD BOUNCE LIKE

למעלה