אנשים...

MחושגZ

New member
אנשים...

אנשים!! אתמול (כמו שרשמתי פה כבר..) קניתי את הסקייט הראשון שלי ואתמול התחלתי להחליק.. גם היום החלקתי.. בספורטק בהרצליה.. כמה ילדים נחמדים מ- ז´ לימדו אותי לשלוט יותר בהחלקה בסיסית ולעשות אולי (אני יודע שאני נשמע מעורר רחמים אבל היום היייתה בסה"כ הפעם השנייה אי פעם שעליתי על סקייט).. בקיצור.. עוד קצת אימונים ואני ידע להחליק טוב יותר (אני כבר יודע לנווט לשני הצדדים!) וגם לעשות אולי טוב יותר.. עכשיו אני מצליח אולי טוב רק כל איזה 10 נסיונות.. אני צריך להשתפר! וזהו אנשים.. אני מקווה שאני ישתפר ויהיה נחמד אם אני יפגוש כמה חבר´ה מפה בספורטק בהרצליה והם יעזרו לי קצת.. אני מתכוון להיות שם כמה שיותר בזמן הקרוב (בזמן שאני לא יעבוד- אני מתכוון לעבוד הרבה בכל זמן פנוי שיש לי..).. תודה בכל אופן...! אני אשמח לקבל תגובות..!

S King

New member
וואו

אני גאה בך על זה שביומיים אתה כבר מצליח טוב, רק הלוואי והייתי גם נפגש עם כמה ילדים מכתה ז´ (השכבה שהייתי בה השנה) והם היו מלמדים אותי לעשות אולי טוב. keep workin´

MחושגZ

New member
אחי...

זה היה בציניות?? אני מקווה שלא.. וד"א סתם רציתי להגיד שאני סיימתי כיתה ט´... וילדים ב- ז´ עזרו לי... אבל כמה שזה נשמע דפוק.. אף פעם לא בושה לקבל עזרה גם אם מישהו קטן ממך יכול לעזור..!

edddie

New member
איזה מזל יש לך

אני מאשקלון ואין פה הרבה סקיטרים רק 3-4 לא כולל אותי ואת חבר שלי שרק קנינו סקייט בורד אנחנו כבר שבוע איתו ובקושי מצליחים לעשות אולי

לedddie

אני יהיה באשקלון בחופש אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך אם אתצה רוצה עזרה דבר איתי באיי סי קיו 135760670 או שזה 135670760 תנסה את שניהם

edddie

New member
OK אבל אין לי ICQ

יש לך אולי EMAIL או ODIGO??????????? מתי תיהיה באשקלון ?כי אני לא באשקלון מ ה4-8 ליולי

SimSimon

New member
אני אתך בלב שלם

רק שאני יודע לנסוע ויוצא לי אולי וגם פופ שוב יט או ועוד משהו אני לא גר בהרצליה

למעלה