אנשים...

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
אנשים...

פספסתי את הפרק. (זה הקליט לי הטעות MTV במקום ערוץ 3) מישהו יכול לספר לי מה היה???? אני ראיתי רק את עשר הדקות האחרונות!!! (כשבנטון הגיע למיון והיה לבוש חליפה) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.........

שלמונזה

New member
תקציר

בואי נתחיל משיא הפרק קרטר וסוזן התנשקו
!
לגבי פיטר הוא בבית משפט עם רוג´ר במאבק על ריס, ונותנים לו להבין שבגלל השעות המרובות שלו בבי"ח הוא עלול להפסיד את הבן שלו! הצוות מטפל בילד שהגיע חבוט אחרי כבר אגרוף עם אחיו (מתאגרף מקצועי) בסוף מסתבר שהילד שתה דברים מזיקים כדי לחזק את עצמו ומה לעשות הוא מת! קרטר מטפל בזוג ולא מצליח לאבחן את הבעיה. כדי לבדוק אם האבחנה שלו נכונה הוא מסדר להם חדר בבי"ח כדי לעשות סקס!!! סוזן יורדת עליו קשות אבל לא נורא, בסוף מסתבר שהוא צדק!!! האיזה אלרגית לזרע של בעלה. מארק, מגיע לבי"ח ילד שנתפס גונב שלטים וגם לוקח סמים, נחשי מי החברה שלו? רייצ´ל! מארק נורא מודאג מכריח אותה לעשות בדיקת סמים שיוצאת שלילית. מי שהביאה את אותו ילד לבי"ח זה הכבאית מהפרק שעבר היא נותנת לויבר לבדוק לה את היד, וויבר מציעה לה לצאת!!! אה ועוד משהו ניקול הקרצייה!!! אבי מתעמתת עם ניקול על השקרים שלה וגורמת לה לרגשי אשמה! ניקול מדברת עם לוקה ואומרת לו שהיא עוזבת היא מצטערת על הבלאגן, וכן אין שום תינוק!!! קרטר וסוזן עולים לגג ומתנשקים (אופס כבר הזכרתי את זה...) טוב זה מה שאני זוכרת, אם שכחתי משהו מוזמנים להוסיף... ולסיום: תוחזר ד"ר אנה דל אמיקו לאלתר

mprb

New member
ממש ממש אבל ממש

תודה!!!!!!!!!!!!! אני דווקא ראיתי את הסוף. אז ראיתי את קרטר וסוזן. אבל זו לא הייתה הפעם הראשונה שהם התנשקו!?!?

שלמונזה

New member
דווקא כן רשמתי...

שקרי הציעה לצאת!!! מה שקורה פה באי אר... תוחזר ד"ר אנה דל אמיקו לאלתר נכון שהם יפים ביחד?

למעלה