אנשים!

Tabasco

New member
בלי עצבים, בלי עצבים ../images/Emo108.gif

העונה הרביעית מתחילה ביום שבת הבא (לא הקרוב). אני לא כל כך בטוחה שזה באמת ככה אבל זה נראה לי הכי הגיוני (אם AXN כבר רכשו את העונה הזאת).

Boran

New member
אם...

העונה הרביעית של הישרדות תשודר רק ביולי, אני אישית הולך ושורף את המשרדים של איי אקס אן. בכל מקרה, הם עומדים לשדר את העונה הנוכחית של אקו צ´לנג´, שבמקור הייתה סדרת המציאות הראשונה של בורנט.

Survivor3Fan

New member
ל-Boran!

אתה ראית את העונה ה-4,נכון?! אז בטח אמרו בפרק הסופי (ובבקשה לא להגיד מי נצח/ה), איפה תצולם העונה ה-5 ומתי היא תשודר.תוכל להגיד בבקשה?

shira245

New member
חחח..ירון אתה מאיים פה?

אתה עוד ראית את זה!! אני עוד לא ראיתי שנייה !! והאקו צאלנג´ זה בכלל לא ביום שבת.. זה ביום אחר!! אני אישית שמחתי שלא התחיל השבוע הזה.. לא היה לי כוח לזפזפ בין הערוצים.....

Boran

New member
לא התכוונתי

שאקו צ´אלנג´ ביום שבת, רק ציינתי שהוא ישודר. העונה החמישית תצולם בתאילנד, ביער גשם, בעונת המונסון (יהיה הרבה דם, יזע ודמעות, ובואו נגיד שאני מנחש שהגג יעוף להם מהראש לא פעם)... הסדרה תצולם בחודשים יולי-אוגוסט או יוני-יולי, לא זוכר כבר, ותשודר באוקטובר ככה... כך שיש סיכוי (קלוש) שהיא תשודר אצלנו שוב במקביל אבל לא הייתי בונה על איי אקס אן שיעשו את זה

Boran

New member
שירוש, זה יישמע לך מוזר, אבל...

אני אהיה הראשון לשמוח כשהישרדות 4 ישודר בטלויזיה. ממספר סיבות. קודם כל, יהיה מעניין, בפעם הראשונה, לראות עונה של הישרדות פעם כשאת לא יודעת מי זוכה ופעם אחת אחרי שאת יודעת. אני אוכל לעקוב אחרי הזוכה, לראות את המהלכים שנעשו על ידי הזוכה (אני משתדל להשתמש רק במילים שכשכותבים אותן הן לא מסגירות את מין הזוכה), וזה יהיה מעניין. עוד סיבה, אחרי שלקח לי 30 שעות רצוף בערך להוריד כל פרק, זה יהיה ממש כיף לקבל את הכל "על מגש של כסף" כל שבוע. חוצמזה, אחרי הקרטועים של המחשב והבעיות בחלק מהפרקים (חלק מהם יצאו לי שבאיזה חמש דקות יש עירפול שלא רואים כלום), זה יהיה כ"כ... אין לך מושג מה זה יהיה בשבילי לראות את זה על מסך הטלויזיה. ועוד כשכולם רואים את זה איתי... סופסוף יהיה אפשר לדבר על הסדרה הזאת... ובקשר לאיום.... כן, אני מאיים הרבה... כמו אלי מרקו קטן. עד עכשיו לא ממש עשיתי משו, חוץ מלשרוף את הבית הלבן אחרי שבוש "גינה" שוב את ערפאת...

shira245

New member
חח..גם אני מחכה לעונה הזאת!!ובלי

לכלוכים על אלי מרקו!! חברה שלי השבוע מיכרה אותי לסדרה המטופשת הזאת(מצטערת אם פגעתי במישהו) והסיבה היחידה שמצאתי לראות אותה זה אלי מרקו.. אני גם יודעת מי זכה.. וגם שאמרתי שאני לא יגלה לעצמי גיליתי..לא נורא. אבל שאלה אחת- בטוח יש שבוע הבא הישרדות 4??? יש איזה אתר לAXN שאפשר לבדוק?? אני לא כל כך סומכת עליהם..

למעלה