אנשים...

תחיה

New member
אנשים...

תאחלו לי ב"הצלחה יש לי היום פגישה עיוורת... יוווו אני מקווה שיילך מעולה... אני כל כך רוצה חבר......................... אני לא נואשת, אני מאוד רוצה אני מתגעגעת לזה כל כך....

s u g e r

New member
קודם כל: ב ה צ ל ח ה ../images/Emo24.gif

מעבר לכך, אני מבינה ממה שכתבת שזו פגישה ראשונה עיוורת? אני לא רוצה לייאש אותך חלילה, אבל אל תצפי שמפגישה עוורת ראשונה כבר תקבלי "חבר"... צריך לעבור כמה פגישות עיוורות מזעזעות... לפחות כמה...יש כאלה שעוברים הרבה יותר... (אני)... אבל, מה אני אגיד לך? הלוואי... אולי יתמזל מזלך והראשון כבר ילך לך... אגב, בת כמה את? היית נשמעת לי צעירה. כבר יוצאת לפגישות עיוורות?

תחיה

New member
אז ככה...

זאת בהחלט לא הפגישה הראשונה שלי... כבר היו לי כמה וכמה פגישות כאלו... ואני ב-ש-ו-ק!!!! את לא יודעת בת כמה אני??? הרי את רואה את ההודעות שלי, אני כבר שנתיים אחרי שירות לאומי. אני בעזר"ה עוד חודש וחצי בת 21. זה כבר יותר מידי זקן...

s u g e r

New member
אז שתהיי בריאה

קראתי את מה שכתבת גם בדתיים. עכשיו אני מבינה. וואוו, את בת 21!!! זקנה אמיתית! (אני אישית התחלתי רק לצאת בגיל 21)... אבל את אומרת שכבר היה לך קשר רציני (אפילו כמעט חתונה) אז את כבר יודעת למה לצפות... אז באמת בהצלחה. עם איזה סגנון בחורים את יוצאת? אגב, לא הבנתי - את אומרת שאת באה ממשפחה חילונית ובכ"ז לחוצים אצלכם להתחתן עד גיל 22? טוב, יש לך עוד שנה. אגב, לגבי החצי שנה, זה בכלל לא אומר. אני מאמינה שצריך פרק זמן נורמלי, אבל א"א לתחום אותו דווקא לטווח זה. אפשר תוך חצי שנה כבר להיות נשואים... (הלוואי עלי, בכל מקרה...)

תחיה

New member
תגובה!

סליחה שאני שואלת בת כמה את? אין מה לעשות ככה זה אצלנו במשפחה. לחוצים כמו טיל שנתחתן, ההורים שלי רצו להיות סבא/ת בגיל צעיר והם אכן צעירים, ככה זה אצל משפחתנו. ותאמיני שיש סיפורים כאלו, ההורים שלי התארסו אחרי חודש!!! קורה יש כאלו, חברה שלי הכירה את בעלה בטיול שעשינו ואחרי שלושה שבועות הם התארסו, בלי ליידע את ההורים של אף אחד כי היינו באמצע טיול. קורה דברים כאלו בעולם!!!

s u g e r

New member
בסדר, בסדר

אולי אם ההורים שלי היו כאלה לחוצים הייתי כבר נשואה היום... עד לפני שנה הם היו שיא הרגועים אבל בשנה האחרונה הם פעם בכמה זמן משגעים אותי, בינתיים זה לא ממש עוזר אבל ככה זה. אני בת 20+ (חסוי. אבל יותר זקנה ממך בכמה שנים)... ההורים שלי לא יהיו סבתא וסבא צעירים, כנראה זה לא הכל בחיים... אני באמת הייתי שמחה אם כבר הייתי היום עם כיסוי ראש, אבל הבחור עוד לא נמצא...

תחיה

New member
אוקיי...

ברור שזה לא הכל בחיים הם מאושרים בבחירות שלנו והם יודעים כשיגיע האחד ששייך לי אני אתחתן איתו בעזר"ה... הרי לכל אחד יש את זיווגו ומתי שהוא יבוא אז הוא יבוא.

לאן אתן ממהרות....??../images/Emo101.gif

קחוווו את הזמן ! אל תרוצו לשום מקום בלי שאתן בטוחות ! חבל...כי נישואין זה צעד רציני ולא כדאי להתחתן רק בשביל "להתחתן" ולהגיד לכולם כמה בעלך מקסים... אל תלחצו על עצמכן ואל תתנו גם לאף אחד אחר ללחוץ עליכן ! אלה החיים שלכם ואף אחד לא יגיד לכם איך לחיות אותם ! זה מה שיש לי להגיד... אלינורוש

תחיה

New member
את חושת שאנחנו לא יודעות??.

לא אמרנו שמח ר אני הולכת להתחתן, זה רק פגישה לראות מי זה הבנאדם הזה, להכיר אותו, ואולי הוא לא מתאים לי??? לא צריך להישחף יותר מידי בתגובות........

s u g e r

New member
אל תשכחי שאלינורוש היא בערך בת 16

ואני לא מתכוונת להעליב. ממש לא. אבל אין מה לעשות, בגיל 16 עוד לא ממש מבינים...

מיקי*

New member
ככה יש לך פגישה ואת לא אומרת לי?

חוצפה שכזו!!! שיהיה לך בהצלחה בכל אופן.

תחיה

New member
מיקו´ש!!!

ניסיתי לתפוס אותך מקודם כדי לספר לך, אבל אני לא יודעת למה אתה לא זמין??? בכל זאת אני אצבר איתך בערב אני מקווה שתהיי זמין לפחות, אולי כבר תלך לסדר ת´פלאפון??? לא נמאס לך???

מיקי*

New member
תירוצים תירוצים - תמיד הבעיה אצלי!

והרצפה עקומה ואלה בכלל לא נעלי ריקוד ובעצם אני לא רוקד כי אני שומר נגיעה

תחיה

New member
אתה רואה???

אפילו עכשיו הפלאפון שלך סגור כי ניסיתי עכשיו!!!!!!!! אל תבוא אלי בהאשמות!!! ואפילו השארתי לך הודעה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!

תחיה

New member
כן, כן, תתפלא!!!

אני אומנם עושה את זה אבל הביטוי הזה לא מוצא חן בעייני ש-י-ד-ו-ך!!!!!!!!! בבבבבבבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע............. למה אי אפשר להגיד היכרות? או כל משהו אחר???

s u g e r

New member
אל תתחלחלי...

כשאני אומרת "שידוך" אני לא חושבת של שידוך אמיתי, זה סתם בשביל הקטע... כמו שאני אומרת על עצמי: "דוסית". על אותו משקל.

מיקי*

New member
התכוונתי למרות שאת שונאת להשאיר

הודעות השארת לי הודעה?! על זה הייתי נרגש.

תחיה´לה... אלינורוש היא בת...../images/Emo95.gif

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>14<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< עם חלב על השפתיים... שבט הרא"ה אפילו עוד לא חבריא ב´... לא גדולה מספיק אפילו בשביל לשתות
או
ובת כמה את שוב? עשרים ו.........???????
אלינורוש

למעלה