אנשים

שלומי

New member
אנשים ../images/Emo91.gif

יש לי בקשה מכם : תשתדלו לשלוח תמונות בקבוצות של לא יותר מ 3 - 4 במכה אחת. כך ישמר מבנה יפה בפורום. לי למשל יש מאגר גדול של תמונות ותשימו לב שאני לא שולח הרבה.אני גם יוצר מן slide show של כמה תמונות ביחד.כך כל העסק לא תופס הרבה מקום.

hadarosh16

New member
ויהי אור!!!!!!

אני באמת מקווה שמשהו השתנה בפורום הזה ואני גם מקווה שאינה תקרא את ההודעה שלי אחרי שהיא תחזור מהטיול השנתי... ושתבין מה קורה לפורום הזה.. כי גם היא מסתבר... חלק מההצפות פה של התמונות! ותסלחו לי אבל זה מרגיז... אז לירן ואינה בבקשה שימו לב כמה תמונות אתם שולחים ביום! ומספיק שתשלחו 2-3 תמונות ביום ולא אלף! זה רק מכער את הפורום וזה מגעיל.. אה ועוד דבר.. בבקשה תשרשרו הודעות... תאמינו לי שעם קצת סדר בפורום אפילו תפוז ימליץ עלינו.. ותחשבו על זה... זה למען עתיד הפורום.. שלכם הדרו´ש.. נ.ב:תודה מעייני על התגובה... אני שמחה לדעת שיש עוד מישהו בדעה שלי..

hadarosh16

New member
ועוד נ.ב:

תמונה יפה... מאיפה היא? ושל מי היא? זאת אומרת מי הדמות..
כמה זמן לא רשמתי באייקונים... הייתי פשוט בתקופת גמילה.. שלכם הדרו´ש..

Black Cat15

New member
זו אנה מריה אורסקו כמובן

בטי. נכון שהיא מטריפה פה? נ.ב הדר אני לא מסכימה כי כשיש תמונות ענייניות כמו במקרה של אינה אז זה כיף לראות אותן וזו לא הצפה!!

$ מעיין $

New member
בלאק קאט....

צ´מעי... כשיש תמונות ענייניות כמו שאת אומרת, אפשר לשים, אבל לא במכה שכזאת! היא פשוט תפסה את כל העמוד וזה באמת מכער.... (וזה כן הצפה!!) אני בטוחה שאם היא תשים 3-2 תמונות ביום אז לא יקרה כלום, ואם את כ"כ נואשת/רוצה... לראות את התמונות את יכולה פשוט להיכנס לאתר, לא? ואל תשכחי שלא כולם אוהבים את "בטי המכוערת" כך שזה דיי יעצבן... קפיש?

סליחה?! מה זה הויכוח הזה???

ולמה הוא מתנהל בלעדי???!!! אם לא שמתן לב כבר מצאתי את הפתרון איך לשים תמונות ולא להציף את הפורום אני פשוט מאד מעלה אותן ל webshots ומפרסמת את הקישורים בפורום!!! פיתרון טוב לא? אז למה לנצל את העובדה שאני לא פה כדי לנהל ויכוח??? והטענות על ההצפה כבר אמרתי צריכות להיות רק לתפוז על שעשו טקטיקה גרועה בכך שהם לא נותנים להכניס הרבה תמונות להודעה אחת!!!

&נועה&

New member
הדר את צודקת בהחלט.................

לפי דעתי לא צריך לשים אלף הודעות.

למעלה