אנשים!!!!

אנשים!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo16.gif

בני כמה אתם? ויש פה אולי אנשים בני 13? כי אני ממש לא מכירה מעריצי משינה בגילי. *כמה לא צפוי*

darksideonline

New member
כולי הערכה אלייך !!

בנות 13 מעדיפות לשמוע ברוק הישראלי את איפה הילד ושאר חברותיה וזה השיא מבחינתן הן לא מבינות שאיפה הילד זו להקה רקובה ועלובה חסרת תוכן ואני לא אמשיך עוד להשפיל אותם כי המוזיקה שלהם כבר עושה זאת לבד

darksideonline

New member
מי שומע אותם בכלל

חוץ מזה אני לא מכיר משהו מעל גיל 14 שאוהב אותם נמאס לשמוע אותם מהר. מה לגבי ההופעה היום?איך את נוסעת לשם?

כמה דברים.

א. ההופעה מחר, וכנראה אני אקמבן רכבת + אוטובוס אבל לא בטוח. ב. תרגיע, איפה הילד זה להקה שפעלה בשנות ה90 והרבה אנשים מעל גיל 13 אוהבים אותה, לא ראית את מופע האיחוד?? הם טובים יותר מהזבל המצוי כיום בארץ.

I LostJakysDog

New member
איפה הילד היא להקה נחמדה

ולא יותר מזה... לא להקה טובה וכמו שאופיר אמר נמאס מהם מהר.. אמנם היא לא חסרת תוכן ולא רקובה,עלובה אבל היא מוזיקה שלא מוזיקה... נחמד ללכת למופע פעם ב מאה שנה וזהו... לא שווה להחזיק דיסקים שלהם...

לא שיש לי משהו נגד איפה הילד אבל...

אני לא מכירה אף אחת בת 13 ששומעת אותם. מקסימום ברוק ישראלי- אנשים שומעים מוניקה סקס.או רוקפור, אבל זה נדיר. וזה לא שיש לי משהו נגדם, להיפך, הם טובים, אבל כשכל הידע המוזיקלי שלך (גם במוזיקה ישראלית) מסתכם בלהקה אחת בלבד כמו מוניקה סקס, זה לא קצת עצוב? וכל שאר בנות ה13 מכירות רק מילה אחת: בריטני.
*בוז!*
עצוב....

Mashina Girl

New member
אם אפשר לשמח אותך בכך ש..

אני אגיד לך שאני מעריצה שלהם ואני בת 14 וחצי..ותתנחמי בזה..אז אני אשמח נורא... :) mashina girl

יש!!!!!עשית לי את היום

יא אללה, סוף סוף! עוד מישהי נורמלית. אין לך מושג איזה טוב זה גורם לי להרגיש עם עצמי: מין מסר כזה של: YOU ARE NOT ALONE בעולם הבריטני הזה. :) וגם אני אהיה בת 14 בקרוב... (בפסח, דיסקים וצ´קים יתקבלו בברכה)

דבריי הוצאו מהקשרם....

כולם פה נורמלים, נחמדים וכו וכו וכו.
התכוונתי "נורמלית" ביחס לגיל שלה, לטעם המוזיקלי המפותח שיש לה. זה הכול
וסליחה אם מישהו נעלב... :(

ypeled

New member
ורק אני ואנוכי נורמלי מכולם

לפי התכתובות שהולכות פה אתם חבורה של מטורפים משינה להקה סבבס איפה הילד גם גם מוניקה סקס וגם עוד הרבה אחרים כל מה שנותר זה להיות פתוחים יש מקום לכולם אולי בגלל הגישה הזאת שאתם מפגינים הרוק בארץ בקנטים הקץ לנוסטלגיה תנו קצת חידושים זה יפה שאוהבים פה את משינה אבל לא צריך לההרג עליהם סה"כ חבורה של אנשים כמוני וכמוכם

למעלה